Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ni ove godine, kao ni do sada, nije zabiljezen upis/molba nijednog Bosnjaka na Univerzitetima u RS-u\". Treba li jos???
Vi ste stvarno simbol podjela i nacionalizma u BiH...zašto svaki drugi članak ima u sebi riječi koje dijele BiH ili nekog vrijeđaju na nacionalnoj osnovi....mora li se svaki put reći RS ili FBiH, koliko znam radi se o BiH, možete li jednom napisati \"...na Univerzitetu Tomoitom počeo upis...\" a ne odmah po entitetskim i nacionalnim..... ...i šta sad mi trebamo ovdje komentarisat, nešto protiv RS-a i Srba, pa da oni nama vrate i eto ti svađe i posjeta na portalu i međunacionalnog naboja pred izbore ....napu.šite nam ga se svi portali odreda