Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Škola je za cvikeraš za šampione je teretana
hahahaa Realno stanje na terenu, to si u pravu. Nezna se ko kosi a ko vodu nosi. A sto se tice RS, varas se da je degradirana u odnosu na FBiH. Samo pomisli koliko se budzetskih sretstava tosi na administraciju u FBiH. 9 ili 10 kantona (neznam ko kad vas ima kao u SAD drzava)svaki svoju vladu plus Federalna vlada. Ali ko smo mi da o ovim temama raspravljamo......obicni anonimusi
U M-H/F nisu skole vec mejtefi.Kakve to veze ima sa skolama u R.S. koje rade po Europskim programima. Ne mogu se mijesati jabuke i kruske divljake.
Rizi, nabijem te na BIZI. U F.BiH je data sloboda kantonima da prema realnom stanju na terenu sami donesu odluku poštujući želje i potrebe lokalnog stanovništva. Za razliku od centralizovane R.S sa jednopartijskim sistemom, F.BiH je 10 svjetlosnih godina ispred.
pipo opipaj moj nastava je djelimicno pocela 1.9 u FBiH. Tacnije Tuzlanski, Sarajevski, Srednjobosanski...... U RS je jedinstven zakon a ne kucne radinosti kao u VECEM entitetu
Kasnite, kaskate, zaostajete kao u svemu ostalom. U F.BiH nastava pocela 01.09.\'10.