Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeb. ga opet po jadnim srbima,jadni nevini i pošteni,nikad vjekovima nikoga nisu poprijeko pogledali a prema njima ovako. Prvi put u istoriji da se sudi generalima pobjedničke vojske . Moj Atife što stade pred Banjom Lukom..................?
To je samo dokaz ko je najveci krivac u ratu i ko ima najvise osudjenih u Hagu... Srbija, brate :P
U Srbiji ne valja prognoza vremena, nije mi najavljena Oluja! :)
@@Hrvoje, kolega, ne nasjedaj na srpsku propagandu. Prvo, Srbima se nije ukinula konstitutivnost jer je nisu ni imali. Drugo, Srbima se nudila autonomija, ali su je oni sami odbili. Hrvati su nudili i više od onog što danas ima RS. Vodstvo RSK je sve to odbilo. Nije da nam je bilo krivo što su baš sve odbili, ali time su preuzeli krivicu za neuspjeh pregovora. Treće, čak ni tada Hrvatska ne bi započela napad. Ali došlo je do napada na Bihać i pad Bihaća se nije smio dozvoliti. Napad na Bihać je doveo Hrvatsku u poziciju da mora napasti. Četvrto, kako rekoh, bolje vam je lijepo sa Hrvatima. Primitivce zavara jer smo uljudni i civilizirani, pa misle lako ćemo s njima. Ne budite primitivci i ne ponavljajte srpske greške. S nama se lako dogovoriti i sa nama je put BiH u EU. Bez nas u povijest.
Obit će se vama o glavu vaše silništvo i taština! Ti nama prijetiš čistom silom, bez da polažeš ikakva prava na to što pretendiraš! Srbima ste ukinuli konstitutivnost, sveli ih na manjinu, kad su se pokušali odcijepit, satrali ih i boli vas briga! Ali nismo mi muslimani takve budale pa da nam popujete o ravnopravnosti dok ste konstitutivni, a vi drugima dokidali konstitutivnost! Kukate o neravnopravnosti, a svi znamo da Hrvati po Zenici, Sarajevu i Tuzli žive ko begovi naspram naših ljudi po Mostaru, Stocu i Čapljini, a bogme i po njihovim srednnjobosanskim kopijama! Herceg-Bosna je isto sranje ko i RS i SAO Krajina - paradržavna separatistička tvorevina! Nama Bošnjacima ne ostaje nego boriti se za jednu i jedinstvenu BOSNU I HERCEGOVINU, protiv svih njezinih neprijatelja!
NE TREBAMO TUGOVATI, RIJESILI SMO SE 200 000 HRVATA, MALO LI JE ... ZIVIO KARADZIC I MLADIC !!!
@ne-zavaravaj... kolega muslimanac, sa Srbima smo uistinu riješili probleme, ali budite vi pametni pa izvucite pouku iz srpske avanture. A pouka glasi: Ne valja zezati Hrvate, jer se može obit o glavu. Pa budite vi barem pametniji od Srba. Hrvatima BiH ne smeta ako su u njoj ravnopravni. Onda se ne trebaš bojati tog djeljenja. Meni prvom BiH ne smeta, to je naša domovina kao i Hrvatska. Ako nismo ravnopravni, onda ti džaba naoružavanje, jer mi je rušimo kako god. I računaj da za razliku od 91. sad imate na drugoj strani članicu NATO i EU!
Pocrkajte od muke go**a vlaško-tursko-servska!
karadža familiju ti tvoju da smo završili sa ovim govnima sveejedno bi odgovarooo možda bi te i pustili pi čko svijet voli pobjednike
Stvari među Srbima i Hrvatima su gotove. Ovi su se pomirili s gubitkom Krajine, a Hrvati Posavine, i to je ohalaljeno. Malo će se još batrgat oko presuda i to je to. Imajte to na umu. Hrvati i Srbi su stvari riješili međusobno i još im mi ostajemo da nas \"riješe\". Idući rat ćer se vodit izmdeđu nas i djelitelja Bosne, zato se ne zavaravajte glupim dočecima i zastavama, nego kupite oružje gdje god možete i spremajte se na proboj u pravcu Goražda, Bos. Broda, Bihaća i Neuma kako bismo im prekinuli komunikaciju, inače će nas pojest RS i Herceg-Bosna.
samo se zezajte sad ce mile dodik i ratko lagumdija izdati vanredno saopstenje .trebao bi sa njima biti i covic ipak su oni koalicioni partneri.navijam za gotovinu jer volim kes!gotovina je bio u svom na svom zasto bi bio osuden a svakako znamo da hrvati iz hrvatske i bosanskii katolici kao da nisu isti narod barem ovi iz zapadne hercegovine su vrlo zatucani i extremni!
Primjecujem da nije moguce komentarisati na ovom kli..xu niti na jednoj vijesti gdje se pominje SDA je.b...ene hodze isl? JELI OVO NEKA POTKUPLJENA SDA STRANICA????????????????/
Generali su oslobođeni jer je utvrđeno da nisu krivi, a to ne znači da ova fašistička hipnotisana gomila koja na svoj način iznosi komentare nešto vrijedite ikome na ovom svijetu
Srbe bola na Vrbe!!!!
Hehehehe Milorade nabi..e ti Snjezu, cudi se koliko hoces je.o ti Cocic nateru. Genocidasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pusiona jedini ste zlocinci u evropi i RS se blizi kraj...
ova sudska odluka znaci dasu bih i srbija definitivno ostali izvan eu i nato
pa srpi i jesu sami sebe prodjerali