|

U RS-u osnovana nova politička partija: Bavit će se razvojnim projektima i ekonomijom

U RS-u osnovana nova politička partija: Bavit će se razvojnim projektima i ekonomijom
9
S
SRNA
4.6.2019. u 21:22
18
komentara
9

dijeljenja
U RS-u osnovana nova politička partija: Bavit će se razvojnim projektima i ekonomijom Screenshot
U Banjoj Luci je večeras osnovana partija Političko- građanski front - Poligraf, čiji je predsjednik Zoran Talić poručio da će ova stranka nastojati da sve potencijale Republike Srpske pretvori u razvojne projekte, očuva narod i osigura sigurnu egzistenciju ljudima na ovim prostorima.
Talić je, uoči osnivačke skupštine Poligrafa, rekao novinarima da će se ova stranka baviti konkretnim programima, vizijom, budućnošću i projektima regionalnog i evropskog tipa koji ovim prostorima mogu dati ekonomski zamajac, te otvoriti veće mogućnosti za domaće i strane investicije.

"Bavićemo se i pitanjima digitalizacije javnog sektora i samog sistema. Ako želimo da uđemo u digitalno društvo moramo iskoristiti svu našu pamet i znanje", rekao je Talić i dodao će posebna pažnja biti posvećena dijaspori.

On je naglasio da brojni ljudi, okupljeni u toj stranci, koja je ranije djelovala kao udruženje građana, mogu dati značajan doprinos razvoju RS.

"I dalje ćemo u svom radu biti u direktnom kontaktu sa građanima", naveo je Talić, koji je predsjednik banjalučke Skupštine grada.
Prijavi grešku


Komentari (18)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...