Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni virus subotom ne radi.
@Android Knego mora da je ova korona na budzetu
Zasto u Kini nijedan musliman nije zarazen,a ima ih u milionima ???
Ovaj Seranic mi nekako konkretno i imirujuce djeluje za razliku od Sebije , nju kad vidim panika me odma uhvati.
@sizif12 Dosadni ste vise s tom Sebijom, vi iz SDP, NS i NiP. Da ste manje gledali sta je Sebija radila, a vise o iskljucivo bosnjanskim intereresima, sad bi bili prikljuceni na budzet, ovako, morate se sami snalaziti.
Odlicna vijest nadam se da ce tako i ostat.
Treba problem promatrati kao da je u najgoroj situaciji dok smo u prednosti, prednost trebamo iskoristiti da djelujemo maksimalno preventivno!
Pa dobro, oni su u samoizolaciji vec nekih 25 godina, tako da ni ne cudi mali broj zarazenih.
A to je inace jedna velika drzavetina
ugledajte se na vucica on sprema invaziju na virus izvodi vojsku na ulice i rekao je da ce raketirati svaki virus koji nije srpski aaajjj budala ahhhhhhaaaaaa
Pa naravno da nije kad resultate za svaki dan iza 4 imate ...
Ovaj klix je gori od korone, ubi u mozak sa koronom
Fakat mi se i ova korona popela.... Na zivce
To je gospodo, zato sto ne testirate - i nemate dovoljno testnih kitova. Zasto to ne priznate ?!? !? ! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Zanimljivo je da se ona Izetbegovicka-Causesku ne pojavljuje u javnosti nikako zadnju sedmicu ?! Je li to jos neko primjetio ?!
hahaha.... glume kinu
Svw je Laz samo pusta Laz dobro dosla da manopulisu gradzane, odvrate od drugi problema!!
@Helac GraDŽane poput tebe i “drugI” i ne treba manipulisati...obicno sve znate. Kako svaka polupismena budala izmili i sve zna je cudo jedno.
REALNO...Zdravstveni sistem u BIH je ravan nuli.Prema tome,narode spremite se na naj gore.Od tog sistema nemoj nista da ocekujete.Pomoci vam nisu u stanju.Mene da se pita ja bi sve granice zatvorio.Jednostavno zemlju bi hermeticki zatvorio.npr. veceras u 20,00h ce Vucic da ovo javno objavi tj. granicu ce prvi on da zatvori sa BIH.Pripremite najernice za narednih dva mjeseca i sto manje kretanja i skupljanja...
MI nismo zarazeno podrucije ali kada krne katolicki i pravoslavni vaskrs tada ce nam ovi iz inosranstva da uvezu.Ovo vam govorim zato sto znam koliko smo spremni za ovo.Ne sirim paniku samo goorim ono u sta sam upoznat...
@gooUser1577704443 Ja sam zbog njihovog neznanja (drzavna bolnica) pila pogresan antibiotik prije par godina. Jedva sam poslije izlijecila. Ovdje bi i za koronu rekli da je prehlada
PRIKAŽI ODGOVORE (3)