Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj ih vise Mile, nece za hljeba imat!
Mislis da imaju? I ovo sada je na kredit.
Sad za sad slamu jedu i srbuju, i slame kad nestane eto novih poskupljenja!
Srbuj makar slamu jeo...
Valja platit onolike plakate
Yebi ga, srbovanje pistaje sve skuplje... Sad valja platit UZALUDNU obranu dr. Dabića, obećala Vlada a plaća narod ... Nazdravlje sestre i braćo u PC ... ( bit će toga još, ne brinite se )
Ali su zato svijece pojeftinile pa im dodje isto
To je P.D. sta genocidasi mogu izdrzati,ako je potrebno ce da jedu i korjenje.
Pa Mile je prodao puno koncesija strancima, od Čeha, Talijana do Kineza, uz hvalospjeve o uspjesima, za više, hidroelektrana, i termo elektrana, pa samo po tom osnovu bi trebalo struja za građane da značajno pojeftini.
Samo nikola Nikola Tesla ima pravo da naplaćuje električnu energiju!
I gdje ste sad "opozicijo"? Uhljebio vas Mile po institucijama, pa i nema prave opozicije. Samo laprdate. A Mektić ni A ni B...šta bi od procesuiranja afera? Ovi političari sve lopov do lopova.
Svakako puno zaradjuju pa ce to njima lako biti za placanje
Otvoriš elektranu da možeš povećati cijenu?