Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav Svima, robao sam da skupim sve informacije vezano za h1n1, pogledajte www.h1n1.co.rs uskoro sa novim informacijama. Pazite se virusa.
prva svinjska zaraza se je kod njih ukazala a evo sad i repetu prave..... Bas je nezdrava ova genocidna tvorevina pc
Koji ste vi turci majmuni, cijeli svijet je pod alarmom za grip i Ministarstvo zdravlja RS djeluje preventivno i radi transparentno a klocevi se vesele sto su ljudi zarazeni ...fuj bagro ... fuj ... Normalan covjek ne moze tako da razmislja...mulietnicari eh
normalno da se lako zaraze vlasi kad nikada ne peru ruke peksini smrdljavi..samo znaju rakiju,luka i krmetine jesti stoka pogana
braćo poturice, krmeće kremenadle su najbolje meso.
i mi crkavamo prezderavanjem svinjetinom.
Oj živote, iz Lukavice da ih voze u BL u bolnicu.
@Zivko Josilo Budalo koliko u federaciji ima oboljelih od H1N1 ili ako ti je draže svinjskog gripa. Promašio si komentar ohoho.
Mujo Hrnjica ima ugrađen blesimetar u glavu.
Mujo,po tvom komentaru se vidim koliko si blesav
HEHEHEHEHEHEHE