Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pliva patka pliva guska bosna zemlja Bice turska
Pomazu Turci svoju siromasnu kopilad..
Bošnjaci, Hrvati i Srbi ne dajte da manipulišu sa vama i ne dajte da afirmišu mržnju u vama jer mržnja je put u propast! Svakom njegova vjera i uvjerenje, a ima mjesta u Bosni i Hercegovini za sviju!!!
džaba ste se svetili zbog bune na dahijama, Turci vas održavaju u životu .. mi sa Baketom samo dobijemo neku džamiju i brkate poljupce
Srbi i Turci su jedan narod jedna dusa
Lažu ovo za Turke,oni odu tamo samo kad zalutaju pa s Vraca umjesto nizbrdo skrenu uzbrdo,inaće jok.
Da Allah dragi dadne da turci kupe cijelu republiku srpsku pa da panislamisticka ideja naseg preSJednika Alije zazivi iMsala da su muslimani braca bez obzira na porijklo. A Allah najbolje zna XD
Alah će tebe nagraditi za tvoje plemenite misli! Možda i od Bakira koju zlatnu kašiku dobiješ! Za islamsku BiH, za Bakira, za SDA!
@TheAQmegaX Jel se ja kacim na tvoje komentare ili ti na moje? Jel balo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)