Nebojša Radmanović
0
U RS-u moguća dva referenduma
Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Filozofski fakultet na Palama - hahahahahahahahahaha - mogao je jos otici i do instituta za nuklearnu fiziku u Mokrom -- hahahaha
Srbija za Bosnu je ono sto je Iran za zapad.
ovdje izgleda jedino ti nisi svijestan kompleksnosti situacije, odnosno cinjenice da sam ti je ja jos vise zakompicriao da je ne shvatas.. izlgeda da ti ne kontas da ne moze jedan narod odlucivati referendumom o nekom pitanju u BiH. Tj ne mogu Shrbi odlucivati o ostanku ili o odlasku stranim sudijama. da ti pojednostavim Shrbi su za odlazak a druga dva naroda nisu za odlazak sudija. Upravo zbog kopmleksnosti siutacije gdje je za odluku bitana saglasnost sva tri naroda a ovdje je nemas jedina moguca odluka je nametanje od strane visokog predstavnika. NADAM SE DA SHVATAS STA TI POKUSAVAM RECI
ŠTA JE muslimani sad vam HRVATSKA NE VALJA KAD JE RAT BIO VAŠE SU IZBJEGLICE HRVATI PRIMILI ZATO IH SADA NAPADATE
@Rutavi i svi ostali Bosnohercegovci CUVAT i radit na UJEDINJENJU i JACANJU drzave i BiH-e i NJENIH institucija!Osnovat FORUM gradjana demokrata ZA BiH-u gdje ce bit clanovi i diskusije svih GRADJANA-DEMOKRATA-INTELEKTUALACA-FILOSOFA-POLITICARA-VJERNIKA svih vjera KOJI se OSJECAJU Bosnohercegovac-Bosanac! NE OCEKIVAT nista od politicara,ima par casnih(znaju na koje mislim),GRADJANI su ti koji trebaju PREUZET Drzavu u ruke! Skinut s vlasti sve fasiste i lopove,izdajice i lukave hinje koje opstruju blokadama svaku reformu i funkciju demokratske BiH-e! GRADJANI ORGANIZUJTE jedan forum DEMOKRATA svih gradjana BiH-eu u Sarajevu i na ULICE za PROSPERITET,EDUKACIJU,EKONOMIJU,KULTURU,DEMOKRACIJU i Ulazak nase drzave BiH-e u EU-u! BiH4EVER!
Bravo srbi, nemoze medjunarodna zajednica glumiti demokraciju preko diktature. I hrvati trebaju referendum, cime ce ojacati i svoju poziciju i poziciju bratskog srpskog naroda u bih. HB4EVER
ŠTO U RATU NISI NOSIO MIŠOLOVKE
Pazite dobro nacisti srbi NA SVAK MOGUC NACIN POKUSAVAJU UZURPIRAT historij stecaka!POD HITNO Bosnohercegovci TREBAJU reagovat i DAT do ZNANJA da su STECCI IDENTITET Bosne PONOSNE Bosnjaka NASIH pradjedova!!!NE SPAVAJ ti koji volos svoju Bosnu i Hercegovinu! PITANJE o STECCIMA treba pod HITNO razjasnit i i dat MJESTO dje im je TJ BOSANCIMA I HERECEGOVCIMA AL prije sveg BOSANAC=BOSNJAK=BOGOMIL! Nacisti srbi gledaju ukrast stecke ZATO sto je krst po steccima pa naravno da ima jer su bili kristijani i imali svoju BOSANSKU CRKVU koja je bila samostalna!tc tc tc t!!!Jos ovo nacisti srbi su UZURPIARALI Bosanska imena i prisvojili ih sebi da bi nam danas prali mozak o identitetu Bosanac Bosnjak Bogumil.NAPRAVIT spisak svih imena Bosanskog porijekla i BOSANCICU napokon stavit gdje joj je MJESTO!!!U historiji Bosne i Hercegovine!NECE nam UKRAJINSKI KAMENJAR krast identitet!Bosancica ce postat dio Historije BiH-e gdje joj je i mjesto!DOSTA KRADJE BiH-e!!BiH4EVER!
Napravimo referendum na nivou drzave o ukidanju entiteta :D Radmanovic i slicna klika otvoreno radi da se raspadne BiH. Bosnjacki politicari nikad nisu ni javno ni tajno izjavljivali da zele unitarnu BiH. Srpski politicari svakim istupom negiraju BiH. Prvo moramo ukinuti ime RS. To niti je istorijsko ime, niti ima bilo kakvo opravdanje, osim sto je pod tim imenom ucinjen genocid.
Da se covjek boji miseva, sa sobom bi misolovku nosio...
JELI VAM TURSKA UKINULA VIZE HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAHA
BOJE SE muslimani da nebi ostali sami jer ako se SRBI I HRVATI ODVOJE TREBA ĆE IM VIZE DA UDU U OVE DRZAVE
Želio bih da svom kolegi N.R. članu predsjedništva predložim da se prije referenDUM-a o otcjepljenju i ostalom, prvo cijepi protiv ovih raznih boleština što su navalile. Dragi kolega vi spadate u visokorizične skupine i cijepljenje je neophodno. Pođite molim vas do najbliže ambulante i recite da sam im JA rekao da vas (ot)cijepe. Nakon toga ih zamolite da vas prebace u najbližu ustanovu dobro zatvorenog tipa i neka vam onu košulju sa rukavima na leđima ne stežu prejako. Na žalost u takvim ustanovama nema dovoljno mjesta za sve vaše istomišljenike a buduće pacijente pa ćemo morati tražiti alternativna rješenja. CCCC ( Camo Cokolac Crbe Cpašava )
@KingTvrtko, nema kud dalje..... idi čovječe u politiku, odličan komment! ;) Pozz i za Pipa
lazu,lazu me...Da Vrijeme lijeci sve...