Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jel moguce Veliki Vodja omogucio cak besplatno mjerenje krvnog pritiska i secera u krvi. Ma kako je to moguce.
Znači, iz svijeta nam došao još jedan dan :). Pa dobar dan, svjeski dan, imate li kišobran? :)))) Mislim da je glupo obilježavati i pratiti nekakve svjetske tokove samo da bi se bilo u svjeskom trendu. Daleko je sunce kod nas. Dajte ljudima hljeba, rada i bezbrižnog života, pa će i udara biti manje. U stisci svak' puca. I ne vjerujem ovim brojkama. Da niste malo preuveličali?
Dezinformacija!!! Sluze se i ovako trivijalnim vijestima da lazu svijet i da kazu da imaju SRCE I MOZAK!!! Pa za srce bi im covjek i povjerova, ali MOZAK!!! Ovo neki dobar VIC!!!
Izgleda toga kod vas u Federaciji nema, po tvojoj logici bi zaključio čovjek da nemate ni srce ni mozak :-)
A.ja vam Naslova i podstka... pufff sam ostao....