Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno. Dan državnosti i Dan nezavisnosti nisu praznik, ali im je praznik dan kad smo se pretplatili na nemogućnost samostalnog funkcioniranja. Divljaci slave oktroirani ustav. Divljaci slave i ratne zločince, pa nije im se čuditi. Uživajte još malo, a uskoro ćete moći sanjati o tome i 9. januaru.
Arandjelovdan je hiljadama godina stariji od nekakvog potpisivanja....jel ti mislis da srbi slave neko potpisivanje?...slavi se srbska slava vec hiljadama godina.
@ApsolutnoRomanticno: Naravno da se slavi hiljadama godina. Pa srBska slava je starija i od prvog covjeka na Zemlji :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da ne bi Dejtona, ne bi bilo republike šumske i svih ovih divljih životinja u njoj.
Ne radite vi svakako haha
Tako i treba, kerovi da slave i poštuju mir, za svoje kerove rata Srbija je dala garanciju pa bi i ona trebala da slavi taj dan! Oni su Garant! :D
koji bolesnici tito dragi!!!!
Nije ovo bezazleno , po srpskoj logici to je njima dan državnisti RSa.
Kod vas u Bosni se ne slavi ovaj praznik a u Republici Srpskoj se slavi?! Neko je izgleda ovim Dejtonskim (ne)sporazumom izgubio!
...izgubili su oni kojima je BL spašena u zadnjih deset sati rata.
Demamozi prodani politicki ! Mladi i ugnjetavani polako odlaze! Ako ostanete bez radne snage, neće vas imati tko hraniti, neće biti ljudi koji će moći proizvoditi taj dohodak koji je neophodan i za socijalna davanja i za sve ostalo.Javni sektor, politicki uhljebi, zdravstvo i policija neće imati za svoje plaće, regrese i službene automobile! Nikako ne vodite brigu o radnoj snagi koju ugnjetavate i dajete minimalne plate zadnjih 20 godina.
Ta će oni?
Tad im je i nastala RS, a 9 januar su razradjivali agresiju na samostalnu drzavu RBiH.
da nije dejtona postojala bi yuga i oni koji nevole yugu jednostavno vole dejton ili sto vec
@3eger oni što ne vole Jugu su oni koji su se od nje odcepili. A da nije Daytona nema ni plavih slemova da “odbrane” bosnu tj. hrvatsku I eto velike srbije
dam ovog dan onog dan zivh dan umrlih..moj predlog fali DAN NESRETNI ako sud kaze NE onda dan ZALUTAL ILI IZLUDJENIH
Ahahahahahahaha crveno slovo djikanistana ahahahaha
U Republici srpskoj je slava...arandjelodan.
ISTINA O RAZGOVORU SELIMA BEŠLAGIĆA I TOMISLAVA PRAČERA Svi su slušali "legendarni" snimak kako Bešlagić odlučno odbija da proglasi "autonomiju" Tuzle. Međutim, ko je zapravo Tomislav Pračer koji se nalazio sa druge strane žice: Hrvat iz Banovića i oficir JNA na dužnosti "zamjenika komadanta aerodroma Dubrave". Kako je moguće da je uopće autonomiju mogao nuditi nekakav "zamjenik komadanta aerodroma" i ko je drugi do samog Selima mogao napraviti taj propagandni snimak?
Ovo je za rs dan svetog spasoja, spaseni od poraza. 😂😂😂😂😂
@vizitor pa da se vece sile nisu umesale nestade I bosna I hrvatska. Tek kad se oni umesase vi malo prodisaste hahahaha...neće se oni zauvek baviti balkanom a mi ćemo se opet ćerati kad tad.
@prvomajskibravar Da se nisu vece sile umijesale srpska vojska bi opet ljetovala i godisnji odmor provela na krfu. AHAHAHAHAHAHA Hrvatska oluja pomela srpske junacine za tri dana, u bosni se banja luka spakovala i natovarila na traktore, cekalo se samo da neko vikne "KRENI" pa da krene trka ko ce prije u srbiju a pricalo se da su neki rezervisali i apartmane na krfu. I to sve sa oruzjem cetvrte vojne sile u evropi. AHAHAHAHAHA Sveti spasoje. Dan spasavanja srpske guzice.