Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta ćeš tamo tamo smrdi ;)
A sta to ima za vidjeti u RS-u? Jahorina i ono nesretno kiceraj od etno sela Stanisic je cini mi se jedino sto privlaci turiste u taj entitet. Setate Bascarsijom (ili Starom Gradom u Mostaru) ljeti i ne mozete proc od stranih turista, a u Banjoj Luci i Bijeljini?
Da im nije njihove sumnjacke dijaspore i onih koje su protjerali ne bi ih ni imali !!!! Kome se pametnom ide u taj tamni vilajet !!!! SIKTER
OSAM PLATA SE ZA PROSLU GODINU DUGUJE HANDZICU BRACO I SEST KIRIJA DA LI JE TO UPRAVA KOJA NAS JE SPASILA NAJVECEG ZLA-MIRZE, KOJI NAS JE DO DRUGOG MJESTA DOVEO??? KOLIKO CEMO CEKATI DA SLJEDECI IGRAC PROGOVORI? NECEMO DUGO BRACO, NECEMO, JER GLADNA USTA NE MOGU SUTITI..!! PRODALI SMO KOJASEVICA BRACO DA ISPLATIMO IGRACIMA MJESEC PLATA, STA DALJE???