Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedi Dačić i dva Dritana sa njim!
DRITANI se sastali. 😉
Cijeli zapadni Balkan je jedna obisna gomila primitivaca zadojenih mrznjom i nacionalizmom
Osmorka vodi medjunarodnu politiku a mali zeleni prijete, psuju, vrijedjaju, organizuju savjetovanja sa 1.000 ucesnika ispred ohr-a. Eto o bitnosti jednih i drugih. Pa, pa mali zeleni. Opozicijo!
Napokon da na jednoj slici vidite 2 Dritana.
Samo za ovu sliku Konaković bi žrtvovao pola Bosne.
Mozes misliti sta bi sebijin mali zrtvovao da bude na ovoj slici u Rimu! Ma sve bi dao, i reviziju tuzbe(vec dao) i cetvrti glas dodiku u domu naroda(vec dao)...
Pogledajte dva Dritana i šefa im kako pričaju bez prevodioca(Josipa Brkica).Vidite li kako nas Dritan brzo uci strane jezike.
Dritanski pir
Jel prezentovao Dinokio kolut napred i nazad pred rajom.Kazu to mu je specijalnost koja nam moze pomoći da brze udjemo u EU.
DRITANI se sastali. 😉