Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bakire i Fadile za sve
Samo se budale vakcinisu
Ko god se htio vakcinisati, do sad se vakcinisao. Osim mozda onih, koji cekaju odredjenu vakcinu. Vecinu ovih vakcina ce baciti u smece.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bosnje ovo nije donacija nego kupljene vakcine…nisu svi narodi govna koja prose
Je li docekao vakcine Alen Seranic sa trobojkom.
😉🐑🐑🐑🐑beeee hajmo ovce moje na pelcovanje
Samo udrite ovo kinesko i rusko smece
Sputnik tj. vakcina koja nije priznata u EU.
RS i nije u EU
Ko se jos vakcinise??
Ko se jos vakcinise??
Biće 100% procijepljeni
Ko sto rekoh skinucemo vas jednog dana sa sise. Pravimo metro u Beogradu kosta 5 milijarde realno nemoj vise da zovete za pare. NEMAAAA
U BiH, cim dodjes na neku javnu poziciju, pa makar i lokalnu, zaboravis kako se drzi kisobran.
ide smece iz Rusije i Kine za Rs
Vektorske, kineske i ruske!? Pa dokazano u Brazilu da ne pomažu protiv novih sojeva kao što je lambda i delta, a ne može se sa njima ni u Evropu. Prva serija Sputnika je bila dobra da je Merkelova htjela da se i ona ubaci na EU listu, a poslije su nešto zabrljali u formuli. RNK i DNK vakcine su vrhunska tehnologija, ali one nisu mogle zapasti građane manjeg bh entiteta.
A samo da znate junaci sa ovim vakcinama nece niko ili nemoze niko da udje u Europa.EU neprihvata sputnik v tako da znate ...provjereno
Rusi od 2014 imaju embargo od Amera tj NATO i u tome je kvaka
Ko će prihvatiti ove koktele koje neće ni Rusi ni kinezi?
Bakire, Džafere i ostele budale, kad se moljakate po svjetu onda se moljakajte samo za Fedrraciju, vidite šta oni rade. A kad ostali šalju oda djeli popola.
Nemoj Bake nama ove. Zastarjela tehnologija.
Ko god se htio vakcinisati, do sad se vakcinisao. Osim mozda onih, koji cekaju odredjenu vakcinu. Vecinu ovih vakcina ce baciti u smece.
Na kraju cemo mi u Republici Srpskoj vakcinisati islamske Srbe u Federaciji. Jer njihovoj nesposobnosti nema kraja. Nisu u stanju ni vakcine da nabave, a hoce drzavu da vode. Pa zamislite da se Republika Srpska i Herceg Bosna odvoje, pa Bosnje bi pokrepale od gladi za 5 mjeseci.