Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
163km penzije...eeee sirotinjo!!! Blago vama...vratit ce to velikosrpska ideologija 😂
U federaciji je oko 3500. Možda i više s obzirom da su banke u 2019 podijelile oko 5 mlrd u raznim kreditima..
Ovaj podatak je laziran!!!! Po ovoj racunici ispada da u GT zivi 1,2 mil stanovnika, s ono 920.000. Tako dobijamo podatak od > 3.700 KM!!!! Dodik je bolji od operacive „Oluja“. Ovo je operacija „Tornado”!
Gdje si ti ucio matematiku
@Bosanski Brod 100% Javi se ti iz Broda da ti objasnimo neke racunice,pogotovu za to GT,lako srati po kliksu,javi se lolo tj misu kome u Brodu.
A plate političara se povećavaju za 4,5% 😖🤬
eh da mi je dozivjeti da dobijem citavu platu !!!!!!!!
Ima li podatka o trokutistanu tj. 23% ili 51%? Ne brinite vi za Srbe koji su dali Teslu, Pupina, Milankovića itd. nego o sebi koji ste rasadnici terorizma u Evropi.
@gooUser1573546038 Jadu debilski. Ima da mekinje jedete vrlo brzo.
@gooUser157354640 Brini se ti za trokutistan, prvo dođi do daha ako imate vazduha prvo, onda se okupaj ako imaš vode, a nastavite se zezati, nećete dobiti gas preko Srpske..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eh bas Super haha to mi je pola plate ! Pozdrav iz svicarske 😄😄
@H-Arnel E onda druže tebe tamo nema nigdje, preživljavaš i to uz pjesmu ekrema "kuća-poso".
mala ti je plata roki...pogotovo za Svicarsku, sirotinja si
PRIKAŽI ODGOVORE (1)