Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje govorimo o "imunitet krda", a ne stanovništva!
Ponovo dodik vrši kolektivno testiranje odanosti. Negdje mu je opozicija zametnula trag i načela mu imunitet
Uradit ce oni to i u Federaciji. Ovo je isto dobra ideja kako da se ukrade novac. Na papiru ces prikazati da si nesto u radio a ustvarnosti nisi uradio nista ali lovu si uzeo. Ako je se ikome ova Corona isplatila onda su to definitivno lopovi i profiteri u talu s politicarima.
Medicinski fakultet u Foci...
Zasto tek sad?? Oni koji su prebolovali u Martu su do ljeta izgubili anti tijela... Ovo je besmisleno i bacanje novca!
Počeo dodo seroliški 💩😂😂😂😂
nisam ljubitelj nijedne stranke, ljevicar sam, ali ovo sto gospodin Dodik i gospodja Cvijanovic rade je za svaku pohvalu. Brinu se za svakog pojedinca u RS-u. Mozda ih jednom vidimo u koaliciji sa cetvorkom da predvode BiH u boljitak
Kažeš u Foči? Hmm Fočaci na aparatima