Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je isto kao da Njemacka dnevno ima zaraženih 12,000 . Zatvarajte ta smetlišta
Jel umro OPET momak u sarajevu?? Napisite molim Vas, jel istina??? Krije se informacija
Ne testirate jer landarate mudima,pa onda izbacite cifru. Mrš
....samo joch malo da otopli
Koliko je bilo spasioca u martu i aprilu kada su zatvorili narod u kuće , te policijski sat dočekivali i 1 (jednu ) paletu pomoći iz Srbije pa respiratore za jedan za dva pacijenta koji koštaju 100.000 KM a vrijede po 3.000 KM Šta bi od onolikih entuzijasta , spasioca , ljekari heroji , policija neprikosnovena , kazne pišu u trku , frka trka aj državo BiH ko tobom upravlja . TUGA.
@fbUser1593527034 Gluvo bilo braniti vladajuce strukture ali za porast zarazenih je iskljucivi krivac ponasanje nece mene. I to nije nesto za osuditi..to je normalno i prirodno ponasanje ljudi. Ali nije normlano ignorisati preporuke maska gdje more i bez velikih skupova. Jbg.
...danas ide preko 300
Deda - full oprema
Na pubg-u nema vake opreme
A sto ne objaviste vijest od prije sat vremena https://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/U-Sarajevu-67-novozarazenih/611852
@Okapnica Pa ne mora Sarajevo u svemu da bude prvo! Bravo Klix 🤣🤣🤣🤣🤣
https://www.klix.ba/vijesti/bih/potvrdjeno-90-novih-slucajeva-zaraze-u-sarajevu-dvije-osobe-umrle/200722047