Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radije bih da povecaju kazne nego da objave imena
objavite imena ratnih zlocinaca iz manjeg dijela bosne!
Ma objavljujte imena i prezimena svih kojima je izrečena mjera. Kakva je razlika RS ili FBiH. Ma sve objavljujte. Nema zakonskih smetnji, vanredno stanje. Čuvanje ličnih podataka a oni pobiše narod. Ma hajte molim vas
HOĆE LI DODIK IZ BEOGRADA U KARANTIN: „Iskoristio je priliku da od Vučića zatraži malo brašna, ulja i šećera, kako mu narod ne bi pocrkao od gladi…“!?
Kad će se objavljivati imena i prezimena genocidne srpske paščadi koji su naredili i sproveli genocide u: Srebrenici, Prijedoru, Višegradu, Vlasenici, Kotor Varoši, Bratuncu, Ključu, Foči, Zvorniku i Sanskom mostu???????
I kod nas treba objavljivati...
Piše se u entitetu "Republika Srpska". Kaže u Hercegovačko-neretvanskom Kantonu a ne u Hercegovačko-neretvanki. Isto reći u Sarajevu i Kantonu Sarajevo su dvije potpuno različite stvari. Republika Srpska bez prefiksa entitet ne postoji osim kao paradržavna i teroristička tvorevina koja je djelovala od 1992-1995.
Doslo 5minuta za ubicu Lukaca...
Piše se u entiteta "Republika Srpska". Kaže u Hercegovačko-neretvanskom Kantonu a u Hercegovačko-neretvanki. Isto reći u Sarajevu i Kantonu Sarajevo su dvije potpuno različite stvari. Republika Srpska bez prefiksa entitet ne postoji osim kao paradržavna i teroristička tvorevina koja je djelovala od 1992-1995.