Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velik postotak od 300 i nesto 83 zarazenih nadati se je da ce biti bolje i da ce ovo vec jednom stati
@Gedeon Veliki postotak, ali i iz Bijeljine (Zvornik, Vlasenica, Bratunac...) nije juce bilo rezultata testiranja, pa je sada ukupno 83.
@Gedeon MRS 100KO, POCRKAJTEE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E kad ti se bolnica zove Sveti Vračevi čemu onda da se nadaš u njoj?
Znaci pala su nova tri potpisa.
Hebem svim smrdima mater
Cijeli Melbourne (5M stanovnika) ide u strogu karantenu zbog 200 zarazenih na dan, a najzarazeniji dijelovi grada u totalnu karantenu (ne smiju izaci nikako iz stanova i dostavljaju im se namirnice).... A kod nas se prica hoce li moci na more....
Kazu tamo u RSu placaju da budete zarazeni,milja maraka.Procitah na nekom forumu.
Meni nije jasno otkud informacije na coronavirus update da je juče u BIH zarazeno 496 osoba a umrlo 8 ... ko izmišlja i zašto?
@lifelife2 Zvanicni sajt kod nas u BIH ne radi obnavljanje podataka subotom i nedeljom, tako i worldometer, sabere subotu, nedelju i ponedeljak i objavi +496 pozitivnih i +8 umrlih. Onda je skok, ako ne gledas prosjek tri dana.
@lifelife2 Nisu se cifre azurirale u posljednjih 3 dana pa onda sve cuturile obajvili.
samo se preljeva situacija iz srbije, sa dvije sedmice zakasnjenja. saberite sami koliko je 1+1.
Ogroman postotak zaraženih u odnosu na broj testiranih. Nadrealna slika. Kafići i bolnice puni istovremeno. Zdravstveni radnici ogorčeni na vlast ali i na društvo u cjelini.
xddxd
Ove brojke iz RS treba uracunavati u zarazene iz Srbije a ne BiH!
Slava im.
RS veliki peksinluk,izvor zaraze..(R)aspad (S)istema.