Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS 194 testa za 24 h F BiH 48 testova za 24 h. Bojim se da će ovo kod nas potrajati...
"a već ih imamo osam koji ne mogu da se izjasne o porijeklu zaraze", kazao je Šeranić. Sad mozete da se slikate s vasim klasterima.
Evo ga ovaj klixov najbolji ministar, sto rece da ce protjerat drzavljane Federacije!
CIJENA BARELA NAFTEOKO 11$ U SVIJETU- A KOD NAS CIJENE I DALJE 2.2 KM LITAR. NARODE NE KUPUJTE GORIVO - NEKA SVI OVI LIHVARI NAFTASI PROPADNU!!!! OVO JE NEVJEROVATNO!!!!!!!
CIJENA BARELA NAFTEOKO 11$ U SVIJETU- A KOD NAS CIJENE I DALJE 2.2 KM LITAR. NARODE NE KUPUJTE GORIVO - NEKA SVI OVI LIHVARI NAFTASI PROPADNU!!!! OVO JE NEVJEROVATNO!!!!!!!
@DrevniSamuraj Pa ne kupuje niko gorivo od zabave ili zadovoljstva da mozes tek tako prestati. :)
@DrevniSamuraj pa to im dopušta SDA i Fadil Novalić ili ne?
STOKO, motke, lopate, krampe, utoke i rastjerat ova govna.Stoko Stoko Stoko
Jesam li ja slijep ili mi noge smrde? Na klixu 490 zaraženih a na tuzlanski.ba 459 WTF
Danas ide novi rekord broja oboljelih
Stopa smrtnosti blizu 3% i znatno je gora nego u SAD koji je kao u najlošijoj situaciji na svijetu...
@Darth_Vader_007 kako je gora, vidiš li ti cifre? nije isto stopa od 3% na 100 oboljelih kao na 200000 oboljelih.
Zašto nam vlast ne objavi statistiku umrlih? Dakle godišta, spol, komorbiditete (medicinsku istorija, tj. od čega su još bolovali) ili da li su do "iznenadne" smrti bili perfektno zdrave osobe. Naravno niko ne očekuje imena umrlih od Covid-19.
http://slikedrustva.com/britanija-je-sluzbeno-izbacila-korona-virus-sa-popisa-visokorizicnih-bolesti/
POCNITE VISE YEBENA MASOVNA TESTIRANJA ILI CE NAM POLA NARODA POUMURATI!!!!! 1 JE DOVOLJAN ASIMPTOMATICAN DA ZARAZI 500 DRUGIH!! O CEMU VISE RAZMISLJATE SMRADOVI JEDNI?!?!?!?!?™>™>>™™>™>>
@DrevniSamuraj neće poumirat ne boj se.
Ovi srbski trolovi hoce na silu da ovog cetu alena predstave kao Bosnju! Nije nikad bio, zasto zato sto podrzava etnicko ciscenje, silovanje, ubijanje djece, novi genocid, osporava zakone, Vama se prodaje testiranje kao da je neko izljecen. Da GT nema ni marke da investira u zdrstvo to nikoga neintetesuje, ali zato imaju zandarmeriju. Pa GT ima vise policajaca nego Rep BiH 1991!
I oni sada kontrolisu ko izlazi. Pa sta radi policija? Pravi radar kontrole? Vjerovatno, iako nema nikoga ! Nemate marku da kupite testove. Ali zato se GT zaduzuje za 350 mil KM, da moze fasistima isplatit plate
Je li im curi nos ili su samo izgubili osjet okusa i mirisa? Rugat cu se dok ne budete svaki dan pisali o simptomima tih novooboljelih. Hajmo od tih 24 koliko ih je teze zarazeno(upala pluca), a kolko lakse (blaga temp.,smrcanje), a koliko bez simptoma?
Dobro je nemamo eksponencijalan rast😄 Da ne eksponencijalan dosad bi bilo vec oko 680 po mojim procjenama 😄
ovaj klix post'o glasilo pc