Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@CK-KPJ >POvraca mi se od novopecenih doktora nauka na propalim univerzitetima u propalim drzavama. hej olinjali keru ti imas nekom nesto reci o propalim drzavama :) A znas sta? Nek vam je i propala kad ste pokusali da je spasite pokoljima bosanskog stanovnistva i otimanjem njihove imovine u saveznu jugoslaviju to jeste srbiju. .
@ CK-KPJ : jebi ga buraz to je tako mladi se moraju prikljuciti starijima i masinerija moze da nastavi ...a sa druge strane i ti zavrsi pa neces tako pisati fotelje,auta itd. potrudili su se
Sad ce oni pozicije, fotelje, sekretarice sisate, sluzbena auta i kradja na visokom skolovanom nivou. Kod nas da bi bio kvalitetno korumpiran moras biti i skolovan. Cuj oni ce spasiti drzavu, pa takvi su je unistili. Ovima novima ne preostaje nista drugo nego da se uhvate u kolo. POvraca mi se od novopecenih doktora nauka na propalim univerzitetima u propalim drzavama.
cestitam, doktori!
He he he, zanimljivo!!! Kad je neka idiotska tema koju je lahko povezati sa nacional-sovinistickim idejama primitivaca u ovoj zemlji, broj komentara prelazi i par stotina, ali kad je to tema akademskog, kulturnog i naucnog tipa kojoj se svi normalni ljudi, gradjani koji gledaju ka prosperitetu i progresu, raduju, onda su komentari izostali. To samo pokazuje kakav je primitivizam prisutan na ovim prostorima i u ovoj elektronskoj sferi. Novim doktorima nauka najljepse cestitke!!