Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže Izetbegović: "Sa jednim nenaoružanim narodom, sa narodom koji je bio istjeran sa ognjišta, unesrećen u tom času, od tog materijala je uspjela da napravi jednu oružanu silu...". Sve je ovo u redu, ljudski, jer svaki gazda svoga konja hvali. Ali ako već priznaješ da je A BiH bila vojna komponenta jednog naroda, Muslimana, danas Bošnjaka. Zašto ste je nazvali A R BiH? Zašto je niste nazvali po imenu svog naroda? Jer ovako je ona Armija lažnog imena, lažnog identiteta sa lažnim ciljevima.
@kahva Bilmezoviću, dvije ili više lasta ne čine proljeće. Uostalom žali se svom padišahu Izetbegoviću zato što vas nehotice odaje, a ne meni. Za mene ste od početka tzv. A R BiH, jer niste imali legitimitet predstavljati i druga dva naroda.
@UZORITI Bila je i JNA vojna sila priznate države SFRJ, ali su je 91./92. godine, opravdano, svi smatrali vojnom silom Srbije i srpskog naroda. Nemoj misliti da je stanje sa A RBiH bitno drugačije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)