Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke svim glasacima ovih kleptomanskih SDA i HDZ elita sto ce nam ovo i unuci vracati, dok ce njihovi skijati po Austriji.
SDP je još gora, alije istina čega se SDA dotakla to je i uništila, od Hidrogradnje pa na ovamo, postojala je nekada i Harisova sitnošićarska a ne baš tipična minderaška stranka bez koje se nije mogla sastaviti nijedna vlada pa se njima davala javna preduzeća da sisaju i da ovi minderaši mogu upravljati rahat ministarstvima
A cemu se nadat' od krezave polupismene marve koja samo zna za biznis po pijacama,a svrsavaju kad vide "Seku" u bijelom mantilu direktorke bolnice ili Covicevu cerku kao menadzera CBBIH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
100 000 radnih mjesta Bakir Izetbegovic
pa ovog nosonju Novalića objesit treba !!!
Zaduži se Šojiću, zaduži, unučad će naša vraćati radeći kao robovi.
Ovo nista , ima li sta novo, ovo znamo, svakodnevnica. Hebo nas je Nocvalic za sva vemena i jos ce dok je na vlasti, klasicni kapitalista. Privrednik, samo vidi pare, daj mu pare, hoce pare, evo ti pare, crko s pare.
Samo 200 ma sta je to odmah milijardu se ba zaduzi sta svako malo za sicu se zaduzujes...!! Ne radnici opsti !!
to se zadužio muslimanski rezervat 23%. mi iz HZHB nemamo s balijama ništa zajedničko.
OBALI GA balijama ;)
Bravooooo,tako se ide u europu :D
cestitam bosnjacima....svaki dan po 11 miliona kredita? :)))...ajd pozajmite malo i gladnim srbima..sta ste se stisli kad imate toliko :)))
ahahaha drzava na kredit ;D bit ce za svakog po malo,ne brini srbine nije beg cicija ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sitnica
Ima li i jedan normalan insan u ovoj drzavi da mu se sta lijepo dogodilo?, od kako je SDA na vlasti, osim stranackih poltrona i onih sto Bakira lizu po nekim mjestima.
u dugovima je spas......samo naprijed fadiLje......do konačnog kraha. mora da je zafalilo para za plate (uključujući 13tu), naknade, božićnice, itd.....
Hocemo lokalne izbore da Fahro i SBB vide da su nula postali radi koalicije sa SDA , i samim tim da se razbije ova kleptomanska osovina koja samo podkrada ovu drzavu.
Ima li neki ekonom ovdje da nam dobro pojasni sta znaci sve ovo? Da ne nabadamo bezveze
cestitam bosnjacima....svaki dan po 11 miliona kredita? :)))...ajd pozajmite malo i gladnim srbima..sta ste se stisli kad imate toliko :)))