Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbori da su fer i posteni bili bi ukinuti.
HAHAHAH, ma hladno odnešeno, kakva krađa...
Zato su SNSD I HDZ protiv elektronskog glasanja
ne može se uništit?
Može li nam ko pretvoriti u listiće???
Jeli jos netko sumnja u pobjedu s.i.d.a. i kra de zeja nek digne papiric za glasanje😂😂😂😂😂
POŠTO SE U ISTITUCIJAMA PUNO KAKI, ZAVRŠIO KAO TARI GUZ, DOBROG JE KVALITETA
A mi se cudimo kako pobjedjuju.
Trebali im papirici za popunjavanje kladionice
cudo
I ko će odgovarati za ovo? Naravno, niko. Jbg, desava se. Taman će se ovi nestali listići iskoristiti za sljedecih izbora. Taman da nam SDA, HDZ I SNSD opet pobijede.
Ne znaju voditi evidenciju potrosnog materijala a kako ce tek prebrojati pravilno glasove??
kada vidim ovakve vijesti, onda stvarno mislim da je jedino dragi BOG uz ovu zemlju
Merkel i EU finansira i lažiraju izbore kako bi ostavili "nacionalne" stranke već 20 godina na vlasti, uz obećanje da joj se isporučuje svo živo s dvije noge ispod 40 godina.
Maslo SDA HDZ i SNSD da budu lazno na vlasti da bi istjerali mlade ljude iz BiH i da bude sto vise partijskih glasaca. Da vjecno kradu i nikad ne odu u prdekanu.
Napravili tapete u centralama.
da nisu kod fahre on se tad i poceo bavit politikom
Ma ljudi dragi, evo iz prve ruke. Bio sam u komisiji na jednim izborima. Tu nema nikakvih pravila, ko god misli da su izbori pravedni taj nije svjestan realnosti. I ovi iz CIK-a lopovi, kao i oni iz Pod Lupom. Svako ima svoje ljude koji su zaduženi da krivotvore glasove. To je tako, volio bi da nije.
Javna tajna... ništa bez skeniranja listića.
A vi se svadjate za Koga glasat 😂