{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U projektu "Learn & Fun" mališani slikali i učili engleski i njemački jezik

29.6.2013. u 18:16
27
2
U projektu "Learn & Fun" mališani slikali i učili engleski i njemački jezik
27
Danas u prostorjima Obrazovno-razonodnog centra "Sapajalica“ na Ilidži u organizaciji Instituta za razvoj mladih Kult, Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih "Ivan Pavao II“ te British Councila realiziran je društveno koristan projekt pod nazivom "Learn & Fun“.
S početkom u 10 sati mališani Sarajeva zajedno sa mališanima iz projektnih aktivnosti Instituta za razvoj mladih Kult bili su uključeni u edukativno-zabavni program koji su osmislili mladi volonteri navedenih organizacija.

"Learn & Fun" kutak kao primarni dio programa pažnju je usmjerio na učenju stranih jezika, s toga su danas mališani imati priliku učiti njemački i engleski jezik nakon čega su nastavili kreativni rad u oslikavanju, ocrtavanju likovnih radova, ali svakako i kreiranju svojih umjetničkih djela od plastelina na temu ekologije i njene zaštite. Tako da su djeca najčešće crtala rijeke, parkove kakve danas imamo u našim gradovima, ali svakako i parkove kakve žele da imaju u skorijoj budućnosti.

Među radovima se posebno izdvajaju i poruke malenih odraslima gdje upozoravaju na ekološke probleme čistih voda, otpada i slično.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: