Komentari (454)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije SDA oslobodila Zuc, nego narod, borci ... koje je SDA pokrala, prevaraila izdala! Prisvojili ste sve, pa i bitke i heroje!
@TomCatG19 tehnicki sda i jest oslobodila zuc a znas kako? Haman svi borci su bili clanovi sda u ratu
šta si ti mislio da je SDA bezveze pristala na rat? Naplatili su oni to desetostruko..nažalost...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Opet igraju na staru Aljinu kartu preko iftara i Islamske zajednice do glasova naivaca,koje inace preziru.To su totalno asocijalni tipovi, bolesni da se pitaju i da imaju vlast, umislili da su Begovi, a do rata bili niko i nista.Takvi su jedino preko rata i tudje nestece mogli postati bogati, sada posjeduju milionski vrijedne nekretnine, djeca im vani, a gospodja koja je studirala 11 godina i uz pomoc svekra postala doktor sada ima odjece u vrijednosti 200.000 Eura.
Dakle poturceni balije je samo u stanju otvoriti sljedece stvari(i to po redosljedu odosgor na dole) -dzamija -neki uzaludni "dom" , uzaludne komemoracije -klub turbofolk -kladionica -nargila bar -narodna kuhinja -cevapdzinica -pitara narodnih kuhinja, džamija, nargila barova, turbofolk klubova i kladionica!
Ono što mi je posebnu pažnju privuklo je da objave koje su povezane s načenikom Semirom Efendićem budu najviše komentarisane. Činjenica je da ima nekolicina osoba koja se ne slažu s njegovim postupcima, ali i njima uspije privući pažnju. Što bi naš narod rekao " Za dobrim se konjem i prašina diže".
Postovani,sugradane zalosno mi je sto se kontinuirano necija smrt koristi kao politicka propaganda.Vama samo mogu pozeliti da Vam se u zivotu ne desi slicno.A o tome ko je kriv ne odlucujete ni Vi ni ja. Ni po pravnoj, ni po Bozijoj osnovi.
Hvala Vam na misljenju. Obzirom da me ne poznajete, predpostavljam da i misljenje o Semiru formirate kao i o meni bez dokaza...
došao narodni heroj BAKE
Al fakat, koje su to Sarajevo ovi oslobodili?
I pored katastrofalne politike SDA, opet im treba odati priznanje jer za razliku od svih drugih patriotskih snaga, jedini njeguju kulturu sjećanja na veličanstvenu borbu za opstanak BiH. Spomen obilježje na Žuči i u Gradačcu su najbolji primjer toga. S druge strane, ljevičarske stranke sve zajedno nisu u stanju održavati ni izgrađena partizanska obilježja u Mostaru i na Vracama!
Ma nije nas 3000 bilo, kakvi..
Bakir bio u sefu, a Sebija trazila veci u Zagrebu, dok su naivci ginuli za ideale i njihov interes, jer su slijepo vjerovali u neku nasu BiH koju im je obecao Alija, koji je iznevjerio svoj narod da bi sada Sebija nosala tasne i cipele od 1000 Eura i da bi Izetbegovici sa par podobnih familija postali milioneri i velika gospoda, jer su prije tata bili niko i nista.Ovaj rat je dokaz da za ideale i tudji interes izginuse naivni i budale, a da su jedino pametni oni koji sa porodicama nisu ovdje.
@MozdanaPukotina razumijem te. i meni to sto puta padne na pamet
Nista bolje od rata nema za zabaviti i namamiti ljude u BiH.
Mamu vam dezertersku 90% vas patriota na slici ne zna ni pušku repetirati, a tu serete o organizovanju otpora. Da sutra pukne puška svi bi vi za 5 min.preko grane a uvalili bi puške meni i ovakvim kljusinama kao ja da se ganjamo sa srbendama po šumama. Ma draže mi je vidjeti četnika s kojim sam se tukao 4 kuke nego vas patriote. On je bar bio u istim g.ovnima kao i ja.
Juka Prazina u HVO, Mustafa Bajrampetrović u VSR i Spasoje Jovanović u ARBH
Sada se oni iz podruma hvale pobjedama na zuci..
Borci hodaju bez zuba nikakvi i jadni. Bolje im kupite zubalo nego sto im priredjujete otrcane predizborne zabave
Jagnjeća Goraždanska glooovaa
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸