Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo !!!! Tooooooo........aferim !!!!!!!! SMRT FASIZMU I NACIONALIZMU SLOBODA NARODU
znaci ukinuce sda i sds
Ja kao mali gledao filmove gdje su partizani prikazani kao cvijeće kad ono jama za jamom puna kostiju iz drugog rata,dado mi pričao dođu nijemci u selo traže komuniste dijele dijeci čokolade,dođu poslije četalji i komunisti opuhaju sve iz sala od stoke hrane lafo traže nijemce.Kad malo skontam ispadoše nijemci GOSPODA KAO ŠTO SU I DANAS A ČETALJI ZAJEDNO SA KOMUNISTIMA taraba nigdje ih nema.Kud nisu pobijedili u ratu sada bi se zvao fritz-SIEG.A OVE BOŠNJE ŠTO SE KUNU U ANTIFAŠISTE SVI NJIHOVI PREDCI SU BILI U SS PANZER TRUPAMA ILI U NDH VOJSCI
Ma zabraniti kršćanstvo pa biste bili valjda zadovoljni.
ZAUVIJEK STAVITI KRAJ HRIS-CANSKOM TERORIZMU SRBA I HRVATA...!!! CRNOKOSULJASA I CRNO-SMRDO-BRADASA... CRNE BRADATE POPADIJE i CRNE KOSULJASKE USTASIJE...!!!
zabraniti i velicanje komunizma
-Dali ce se hercegovci pridrzavati tog zakona.
Islamska zajednica nije politicka partija. Po istom razmisljanju bi se ukidala i hriscanska zajednica ili koje tijelo je vec predstavlja.
Fasizam - Zabranjeno Islamski Terorizam - Dobrodosao Bosnjacki nacionalizam - patriotizam
Bas mi drago. Napokon cemo se rijesiti velicanja Osmanlijskog carstva i u udzbenicima cemo morati napisati da Turci nisu dosli u Bosnu nego da su Turski fasisti okupirali nasu BiH i nabijali Bosanski narod na kolce. Dobro je to sto nam Zidovi ovdje odredjuju sta je fasizam. Zivjeli antifasisti Zlatko Lagumdzija, J.B. Tito, Mosa Dajan, Bin Ladin, Stipe Mesic i mnogi drugi.
Treba osuditi i zločine svih totalitarnih režima, kako fašizma , tako i komunizma. Donesite i zakon o lustraciji i tada ću vam reći svaka čast.
To moze biti vrlo opasno. Prvo, sve sto je zabranjeno, skrece na sebe paznju. Drugo, vaznije: bolje je znati ko su fasisti, nego da se, prikriveni, uclanjuju u druge partije. George Gurvich, francuski sociolog, je smatrao da treba dozvoliti izrazavanje i fasistickiuh ideja, ali ne i njihovih djelatnosti.
FAŠISTO!
obiliću, kobilću, to majušni glaviću
Hoći li sad jadni škripari nositi fašitičke zastave nekažnjeno? Doduše, garant hoće, jer ako im se to zabrani, biće majorizacija... Ne mogu ljudi da se izjasne šta su zapravo.
jel to znaci da turci vise nece moci nosati zastave saudiske arabije, s obzirom da je to mudzahedinsko obiljezje, ili se samo odnosi na hrvatska obiljezja?
Dobra poteza Federacije. To nece imati nikakvog efekta na RS. Sad ako zabranite vehabije i ostale islamofasisticke i ter.oristicke grupacije poslacete dobro poruku o multikulti