Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo dok se još odvojimo od islamskih ekstremista što nadiru s istoka, postajemo prava evropska republika srpska...cijeli svet zna da smo mi poslednji bedem za civilizaciju pred naletom bradatih terorista s bliskog istoka!
Jesi, jesi, postao si brand, ali za korupciju, pljacku i kriminal.
Dobro vece Federalci! Evo samo da vam se javim posto znam da ne mozete bez mene :) Svim vjernim fanovima na sarajevo-x.com, samo da se zahvalim na redovnom reklamiranju mene i mog imena! Fakat sam zahvaljujuci vama postao BREND! Hvala jos jednom! Pozdrav iz RS!
Halo Talibani sta se palite ko bulke. Smanjite dozivljaj ba. Pun name je klinac prebacivanja federalnih problema na sve okolo. TI dijaspora i Akademik i onaj idiot debilni Drogba ste vrhunska stoka ispod federalne suknje.
PAZI SAD BLJUVOTINE: \"Premijer RS-a Milorad Dodik potvrdio je danas da Vlada priprema antikorupcionu strategiju, koja bi trebalo da se usvojiti u desetak dana.\" ZNAČI, LOPOV GANJA LOPOVA!!! ;-) EEEHHH, NEMA TO SMISLA! PA NEĆE VALJDA DODIK DOG (ZVANI DŽUKELA) SAM SEBE UHAPSIT?? PA GDJE TO IMA VEĆEG LOPOVA I KORUPCIONAŠA OD DODIKA?? USPIO JE US POMOĆ SVOJE BRAĆE IZ SDA I STRANKE ZA BIH OPLJAČKATI RAFINERIJU U BOSANSKOM BRODI, I JOŠ SVAŠTA NEŠTO, A KAO ON BI GANJO LOPOVE??!! MAAAAARŠŠŠ BAAAGRO ČETNIČKA!!!!!!!!!!
Sta ovo treba da bude, VIC? Hajde odmah ispitaj kako je to tvoj prijatelj Stankovic za svaki posao koji je dobio od tebe, ugovorio jednu cijenu na tenderu, najmanju naravno, a dok je zavrsio ugovor, isplacena mu je daleko najveca cijena od svih pristiglih ponuda? Kako je Stankovicu kroz ravnicu isplacena cijena izgradnje kilometra autocesta po cijeni gradnje autoceste kroz Alpe, tacnije 12 miliona EURA po kilometru? Ne treba ti zakon i strategija da sam sebe uhapsis, u paketu sa Stankovicem. Inace ko je naredio ubistvo Vukelica koji je tebe i Stankovica svrstavao u gradjevinsku mafiju u emisiji 60 minuta?