Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Obilježen " u privatnoj režiji i privatnoj prostoriji. Nikada i nipošto na opštinskom nivou. Hodza u prvom redu, pretvoreno iz nepostojećeg "državnog praznika " u islamski obred i ceremoniju. I onda se pitajte zašto drugi ne žele da žive sa vama.
@veljko jasno je zasto drugi neće, jer su peipadnici genocidnog i uzp naroda. Mi smo poslje 95.prestali da obraćamo pažnju na druge i da se pitamo zasto nece drugi. Prije bih pitao te druge kada ce se izvinuti za genocid i uzp?
@veljko i mozes vidjeti hodzu u prvom redu, ali neces ga vidjeti sigurno da hidza daje orden ratnom zlocincu.
Bosno i Hercegovino sretan 25 Novembar dan drzavnosti Selam pizdrav za sve ljude dobre volhe
Ma slavi se dan državnosti u cijeloj BiH,samo što se građani boje genocidaša i UZP ovaca,pa ga slave duboko u duši.Skupiti će i oni hrabrosti.
Nema veze sa člankom, eli jednom kaže nama ostalima pacijent iz Jagomira: "Ja znam Kur'an napamet. Ne treba se bojati ljudi. Ja se samo Allaha bojim. A samo me je strah ljudi. Kako ću da se ne bojim ljudi?" a drugi kaže "Nije mi dobro. Nije mi dobro.Nije mi dobro. Ukočila mi se vilica. Otkočite mi vilicu. Dajte mi nešto da mi se otključa vilica." I opali mu šamarčinu ovaj doktor kaže "e jel ti sad dobro?"
СРПСКИ ЗЕЛЕЗНИЦАР КРАДЕ СИРОКИ БРЕГ...МАФИЈА ДРЗИ СПОРТСКИ САВЕЗ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ!!! ФК САРАЈЕВО-МАФИЈА СРПСКИ ЗЕЛЕЗНИЦАР-МАФИЈА БОРАЦ БАНЈА ЛУКА-МАФИЈА
provoslavni kvislinzi slave neke tudje praznike isto kao i katolicki kvislinzi
ДОК ИМА ТВОЈИХ СИНОВА ТИ ЦЕС БИТИ СЛОБОДНА ПРКОСНА И ПОНОСНА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА!!! СМРТ СРПСКОЈ!!! 5 КОРПУС У БАНЈОЈ ЛУЦИ ИНСХ'АЛЛАХ!!!
ДО ГОДИНЕ У БАНЈОЈ ЛУЦИ!
Lijepo, lijepo.
КОСОВО ЈЕ СРЦЕ АЛБАНИЈЕ
СРЕТАН ДАН ДРЗАВНОСТИ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ!!!!