Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda gorili svi koji su ubijali i mucili, sjeme vam se zatrlo !
Srdjan Mandic i Nasa Stranka organizuju slavlje na Skenderiji za dan zalosti u Prijedoru. U pamet narode! 👊👊😡😡😡
Fikret Bačić iz Prijedora je "izgubio" 29 članova porodice tog maja 1992.godine!? Nikog on nije "izgubio" nego su mu chetnici pobili 29 članova porodice. 102 djeteta su ubijena zbog jedne ideologije, na žalost samo zato što su se zvali drugačije...Da im se dragi Bog smiluje, a ubicama neka sudi po zaslugama.
Samom zabranom mirne šetnje ulicama prijedora pokazujete da je rs genocidna tvorevina,zbog toga pozivamo sve boračke organizacije cijele bosne i hercegovine da zatražimo referendum u BIH,gdje bi referendumsko pitanje bilo"da li ste zato da se ukine federacija i rs kao i kantoni"tako da time Bosnu i Hercegovinu vratimo bosancima jer mi na to imamo pravo temeljem svih međunarodnih propisa i venecijanske komisije.
Sram vas bilo! Nije mjesto ni vrijeme za senzacionalizam. Ne moze se dodatno otezavati situacija zbog pregleda vise. Sta se tu ima reci vise od onoga sto je ucinjeno?!
Nema mira s Vlasima.
Konaković i Čampara prvi put u Prijedoru ... baš pred izbore. Što tamo nisu bili prišle godine kad nije bilo izbora? Sramota!
Svaka cast
Na stranu planirani genocid od strane velikosrpske politike,ali prijedorcani i banjalucani najveci jugosloveni medju bosnjacima......nisu ih srbi ni trebali dirati.
Uh....pokusajte zamisliti ove ulice 1992 - 1995.
Šta je ovo samo Fadil prisutan. Hajde Nikšiću, Bečirovicu, Konjakovicu, gdje ste, Foto lijepi, gdje si na obiljezavanju. Samo Sarajevo Republjik jelda. Sram vas is stid bilo.
Pa pogledaj slike, eto ti ih. A ima li vam išta sveto, pa i ovakve vijesti koristiti za političko spamovanje.
Srdjan Mandic i Nasa Stranka organizuju slavlje na Skenderiji za dan zalosti u Prijedoru. U pamet narode! 👊👊😡😡😡
Neka im nisu dali da se obrate. Kad si Novalicu zadnji put bio u Prijedoru na danasnji dan. I ne samo ti.
Ovaj Mirsad je jedina svjetla tacka bh pliticara
Svaka cast . Dosli po glasove m im spomenem .
Sljedeće godine abd ide slobodan dan i eto me.
Nikad se mi necemo opametiti, a pusta se da u Dobrovoljacku dolaze zlocinci da poloze cvijece "srpskim zrtvama". Jos se i saobracaj blokira. Mi sami sebe gazimo.
Sta, treba da se spustamo na njihov nivo? Kako si ti onda bolji od njih?