Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je tu SDP?!?!? :)
koji SDP. Ta stranka je prnula u fenjer jer je lopovska.
Ovi drugi nisu lopovi, nikako...nikako. BiH gradjani su sami sebe podkradali i vodili u propast 20 god. Koja komedija...strasni ste. Da nije tuzno, bilo bi smijesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje su nove vijesti i Ragužu? Ili je ispucao svu lovu?
SDA - 27,99% DF - 12,94% HDZ - 11,51% Kao što rekoh, vrlo vjerovatno će ove stranke činiti vlast u FBiH, imaju većinu.
Samo jedno da kazem ovdje u bih tko dobro zivi i cak srednje briga njega za koga ce on glasati njemu pasu svi,a bjedu zna i nezna tu s....a nije posteno niti ce biti ikad.PROPAST.
Po svemu sudeci imamo drzavni krah....
sasvim sigurno, imali su oni svoju priliku i uradili nista za narod, a sebe obezbjedili
gora kombinacija ne moze biti, nastavla se suplja priva i lopovluk
sve je to isto sranje u drugačijem celofanu... daj Bože da se išta promijeni al ne vjerujem sve iste glave frizure i način razmišljanja..
jedina stvar koju zamjeram Željki Komšiću je to što pohvalno govori o Radončiću. Smatram da je Željko velik i pošten čovjek i nikako da pojmim šta je on to dobro vidio kod osobe kao što je Radončić. Ne postoji način da se na pošten način stvori ono što je stvorio Radončić, halo Komšiću, ili se praviš toliko pošten ili ti nešto fali. Koji krediti, koje novine, Radončić je došao pred rat u Bosnu sa rukama u džepovima a danas ni sam ne zna koliko i šta ima. Nisu to čista posla, jasno je i najglupljen a samo retardi pravdaju tornjeve.
hrvatski narodni sabor 95 769, hdz90 31 945 ahihihihihi. parlament bejha- hns 101 253, hdz90 34 475 . predsjedništvo bejha, čović 118 000, raguž 87 000.
želim reći kako smo ih dominantno pobijedili i da će se devedesetka raspasti u roku jedne godine.
90-ka je loš projekt stjepana mesića.. ali kada dobijemo svoju izbornu jedinicu, neka ih, nemam ništa protiv.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Blago nama s ovom ekipom, sve bolji od boljeg ...
bravo - još im fali SDP, ali se pitam šta tu radi Komšić? Kontam da je bar malo pošten.