Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god da je u ovoj stranci, svak je bolji od Senada Sepica i njegovih ublehasa.
Svi ste vi u ovoj stranci Hujići ,Šepići i Hadžibajrići . Sram vas bilo. Pogledajte koje Hujić http://ljutakrajina.net/govorna-sloboda/583-zlatko-huji%C4%87.html
''Predsjednik stranke tom prilikom je kazao da nije u pitanju politička stranka...'' Ako hoda kao patka, oglasava se kao patka, izgleda kao patka, to je vjerovatno patka.
podrzavam. meni dovoljno imena ovih nezavisnih sto su dobili i rade nesto us vojim opstinama. imaju moj glas ko god od njih bude na listi. dosta je vise i sda i satelita
Sve sami preletaci.
Vi ste već slagali narod i prije nego što ste išta započeli, sastajali ste se kao nezavisni načenici i nešto obećavali, a sad svako svoju stranku osniva.
Ako se ovako nastavi, svaka mjesna zajednica će imati svoju stranku. Pravite koalicije bando ublehaška, ako vam je država u srcu. Inače će fašisti vladati još godinama.
Stojniće u predsjedništvo!
¸DEMOSTEN I TVOJU MAMU SA NJIMA
Još jedan SDA projekat pred izbore.... Pa čak ista i boja, jaoooo.... Ccccccc
Izgleda da stranka najviše očekuje od "poznatog sportskog novinara" jer se triput spominje, a ovi nekakvi doktori, specijalisti, će lijepit Sinanove plakate, ko im je kriv kad se nisu obrazovali, ha ja!
aahahahahahah "poznati sportski novinar" udarna pesnica stranke! (treba uvesti u predsedništvo i poznatije vlasnike kafića itsl.)
100 stranaka.. Glasovi ce se rasuti i naravno opet ce SDA pobijediti? A zasto? Sve zato sto ljudi hoce da imaju svoje stranke i naravno da oni budu ti koju vuku konce i naravno mlate lovu. Da zakljucimo, njih zapravo boli k***c za stanje BiH i zapravo njima SDA ne smeta jer unistavaju BiH, vec zato sto oni zele da budu na poziciji SDA. Da imate imalo dobre volje prema svojoj zemlji, onda bi kandidovali hrvatskog i bosnjackog clana predsjednistva SVE stranke zajedno, osim SDA.
nezavisni?! svi bi da se pitaju...
Posten i pravedan i zeli bolje sutra... meni dosta A ovih botova nikad vise aktivnijih... jel "cvaNJa ili je petoba"?
Imate moj glas
čuj Sinan Sinanović,ja mu guzio trebu dok je on izvještavao sportske zgode i nezgode
ja koliko vidim ovi sve što mjenjaju je stranačke dresove nista više
Hadžibajrić malo u SDA, malo u SBB, zatim osnova vlastitu stranku. Pametnom je i išaret dovoljan.
otiś'o bi on jarane i u SPC
nema većih lopova na čaršiji od Švrakića,Hadžbajrića i onog Hadžićevapa Hodžića
PRIKAŽI ODGOVORE (1)