Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je za,,medecinske svrhe,,. Mora kad nece banda da,,legalizuje,,.😊
tuga brt :(
oooj tuge. dan zalosti ...
ako je bila lose kvalitete, ne treba zalit :)
Škutor!
previše si zasadio
Nije se nekom učipovo :) Samo pretresite detaljno Hercegovinu ako ne nađete 2 000 000 stabljika niste ništa
Ostavite ljude na miru. Trava je lijek
sadio čovjek smilje pa prešo na još ljekovitiju biljku
Ovaj AsimSarajlić nema ni jednog minusa na svojim komentarima, za nepovjerovat, pogotovo što znam da sam mu lično stavio bar 5 puta. Ko ne vjeruje neka posjeti njegov profil i uvjeri se .. ADMINE ovo je za ispitati kad briše minuse naa svom profilu šta tek radi na drugim ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema većih klošara na svijetu od policije u BiH... Bilo sta da uradiš možeš se izvući. Baciš mu ko cuki cenera I ideš. Klošarčine
ovom dzaba bacanje... uvijek su ili politicari ili policajci klošari itd, a vecina bi cener ukrala i za cener se prodala jos da imaju mogucnost kao navedeni.....
Popušje odvratno ustaško, kako bi ga rado zapalio.
jedno su zelje a drugo mogucnosti
Zapravo, kad se govna isele onda treba samo koju bombu baciti dole. Efikasniji način.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
LEGALIZE!!!
Pustite čovjeka ,biće da je prošlogodišnji malinar ,sve do danas je mislio kako se nije zahebo što se preorjentiso na zeljastu kulturu mariuhanu.