Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad je ovaj spomenik napravljen, svi u Posusju ce bolje zivjeti, ne samo u posusju...u citavoj zap. Hercegovini.
@Lice_sa_Vrbasa Zar nemaš neki bolji kontrargument , ovo ti je izlizano. Izgradnja spomenika nije ni u kakvoj korelaciji sa podizanjem kvalitete zivota vec je rijec o odavanju počasti zrtvama. I nemoj se ti brinuti za Hrvate u Hercegovini vev vodi brigu o sebi.
Kojim žrtvama? Misliš bolesnicima koji su pobili tisuće
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta drugo može fratar seljo nacrtati nego infantilno ruglo?!
Znači uključeni su I Laktaši i Jasenovac na ovom spomeniku. ..toliko o "ljubavi" Čovketa "đah komunista đah ustaša " i onog đikana Duduka
Dobit cete entitet al u kurcu...samo sanjajte skutori
Nesekiraj se ti hoceli oni dobiti entitet sekiraj se ti hoceli ovaka bih osrtati?
Cega se pametan stidi, budala i idiot se time ponosi! Upravo tako je sa tim ustasama i NDH-zijom. Nijemci davno rascistili sa Hitlerom i fasizmom, medjutim u zapadnoj Hercegovini izgleda nemaju namjera zadugo da rasciste sa NDH i pavelicevcima.
Kad su zaostali neandertalci !
opet popovi crtaju karte, pa dokle?
Istra, Baranja i priobalje nisu bili dio vrazje NDH, a Srijem, N. Sad i Zemun jesu bili i dio srednjovjekovne HR, ali i tzv. NDH koja nije bila ni nezavisna, ni drzava, a najmanje je bila hrvatska i prestanite s tim pizdarijama vise. Oblik spomenika predstavlja geografski prostor na kojem stoljecima, pa i vise od tisucljeca zive Hrvati i u tom pogledu ne vidim nista sporno jer HR i BiH jest i bit ce nas primarni domovinski i ljubljeni zivotni prostor kojeg volimo i smatramo Domovinom!
Evo kako je izgledala tzv. NDH koja, ponavljam, nit je bila nezavisna, nit je bila drzava, a nit je bila hrvatska… https://hr.wikipedia.org/wiki/Nezavisna_Država_Hrvatska#/media/File:1941-1943_Axis_occupation_of_Yugoslavia_map_-_hr.svg
BOLJE ŠIPTAR ROBOVLASNIK NEGO SRBIN KOMŠIJA!
Ovo je slučajnost! :)
Sto nisu odbili Dalmaciju i Istru koju je NDH vratila Italiji?
Otpad je otpad,kao POTURCI sto su otpad od turskog smeca,HZ HB!!!!!!!
Cijela obaa ce biti srpska!!!!! Ustasheeeeeeee
Garant se odnosi na one Hrvate koji poginuse za prvu i drugu Jugoslaviju :)
Finansiran od VOKEL-a, meppasa inostalih U prodavača
S obzirom da se jedan od članova glavnog štaba ABiH borio za NDH i koristio ustaški pozdrav Za dom spremni nije mi jasno što se Bošnjaci uzasavaju NDH.
@mijat0 Pa jel sad treba da podrzavamo fasiste zbog jednog jedinog komandandta cija je jedinica nestala pocetkom rata?
@IspravljacKrivina Ne nego da budete svjesni da ste u sklopu ABiH imali s jedne strane mudzahedine a s druge strane ustase koje izmedu ostalog osnovale logor Dretelj kod Čapljine.