Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicna vijest...Da se ovako nastavi, da zajedno pobijedimo ovu napast. i da kroz mjesec dana se vratimo normalnom zivotu....Super TUZLA
Tako je idemo samo nastavite, i kani te se rostilja za vikend sto manje kretanja brze ce proci.
@NordWestern30 kakav je to glup komentar? Jel’ stvarno mislite da je rješenje zatvoriti se kuće? Nije od našeg naroda ništa bolje ni ocekivati kad guta sve sto mu se servira. Dokaz naše kolektivne intelegincije je vlast koju uporno biramo vise od 20 godina. Raja se smije Fadilu, a svi smo mi Fadil. Nije on pao s Marsa.
citavih 80 testova, svaka cast
Oko 1200 ukupno do sad
Nema zdravih ima samo nepregledanih 🙂🙂
👌
Svaka cast!
Slovenije do danas uradila 35.000 testova!
Hvala Bogu
Samo 85 testirano
ti od 1300 testiranih zapamtio samo 80 današnjih, i to je naredak ipak si naslov pročitao 😂😂bravo za ti 😂😂😂😂
Azmir Husic isplatio Koronu!
Bravo Tuzla veliki Respect.
👍