Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Perite ruke. Drzite distancu. Ukinute mjere ne znace da je covid rukom odnesen. Izvjegavaj te guzve u zatvorenom.
Ne mozes ti to objasnit nekom Halilu ili Milojku koji su zadnji put bukvar citali ali znaju da virus ne postoji
zna li iko nekoga ko je obolio od korone?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Pad u odnosu na jucer je nebitna informacija, treba sedmicne presjeke praviti i napraviti testne punktove, i naravno kaznjavati ugostitelje/goste koji se ne pridrzavaju mjera.
ispred svakog centra ili marketa securiti i ko nema maske mrss na selo odakle si i dosao a ako nekoga zateknes u objektu onda inspekcija da rjesava!
Evo zamalo sam povjerovao
NAJZANIMLJIVIJE OSOBE ZA UPOZNAVANJE I DOPISIVANJE NA SAJTU: https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/
Pravilo je da samo ljudi si očiglednim sitomima broji da su zaraženi a ne samo što test pokaže. Tako da ovi brojevi su prenapuhani, vidi se da manipuliše 3 sedmice uredu i odjednom veći broj. Žele da unište da nas zavoju u crno. Ali da se brinete primali bi klinike
U protekla 24 sata na koronavirus u FBiH testirano je 259 uzoraka. Stvarno ste se slomili testirajuci. Pa da li vas je sramota?
Ma gonite se vi sa ovom koronom, na rubu smo egzistencije, zaboli me za koronu
Dok se mi bavimo korona virusom, 5G mrezom, čipovanjem i vakcinama, zaboravili smo naše tradicionalne neprijatelje...promahu! 😂
to sigurno pad zarazenih zahvaljujuci politicarima i njihovim kmetovima od tzv.Doktora koji prete da ce uvesti ponovo sankcije......OBICNA JE TO GRIPAAAAAAAAA
Prvo - zašto ne kažete koliko je od tih zaraženih uvezenih slučajeva ? A drugo - nekoliko desetina komentara na različitim protalima sam čitao kako se porodicama umrlih nudi po 500 KM i plaćeni troškovi ukopa, samo da izjave da je osoba umrla od korononavirusa !?
Mrtva trka izmedju federacije i rs sa koronom, platama, iseljavanjem, korupcijom....
DIGO MI SE....
Bla bla bla blaaa
Boze dragi koliko nas samo bombarduju sa ovom kuronom koju su stavili kao trenutno goruci problem,a mi puni drugih ozbiljnijih problema koje nikad nisu brinuli za nas ,a sad odjednom svi se brinu zbog obicne utvare i prestavljaju je kao bolest i problem br.1 . Daj Bogati poslusajte glas naroda pa ufatite se stvarnih problema.
Kako pade bgt,kad ih jučer bilo 42 🤔
kako da džaba dobijem jednu masku od 25 KM i jedan test od Cubicus drvosječa ?
Ja velikog pada..