Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava slika multikulture BiH, nema šta.
Elhamdulillah
Golemo niko crnkinju nije ozenio niti se udala za crnca, multikultura 100%
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nema muftija šta da radi tu gdje su bosanci i hercegovci, samo kvari cijelu priču.
Slazem se apsolutno
Svi negdje daleko vole bosnu. Vratite se pa je ovdje volite
Kako li gradjani Portlanda reaguju na onu bosnjacku glavu na slici 4 ?
Imal gdje Nurka ovdje :)
BiH je sekularna država
E moji dijasporci. Slikajete se sa uhljebima koji su raselili pola Bosnjaka. SDA i kompanija su raselili vise Bosnjaka nego Mladic i Karadzic. Osvjestite se ljudi
Kad ti SDA promoviše ZAVNOBiH. Čega se god oni uhvate da promovišu to izgubi vrijednost i omrzne u očima naroda.
Komšije Muslimani zašto dozvoljavate da vam se dijasporske pobjegulje petljaju u život, zašto ih ne otkačite i poništite državljanstva? Ne smijete od Bakira i hodža...
Čim se prestanu srbi iz srbije i hrvati iz hrvatske petljat, automatski će se i bošnjaci iz dijaspore prestat petljat. A ovo je njihova domovina da ih niste protjerali sa njihovih ognjišta vecina bi i sada zivjela na svojoj rodnoj grudi.
Joj ovog Ramica, u ockma mu se „poštenje“ vidi
Ista ova ekipa koja obilježava zavnobih učenjem dovi partizanskim šehidima (nije šala, bilo pred vječnom vatrom), će za par mjeseci slaviti 1. mart, dan kada je jednostrano i neustavno ukinut zavnobih. Ista ta ekipa koja priča o Zavnobih-u i Bosancima građanima je nedavno, 2013. vodila bilbord kampanju pred popis da ne postoje Bosanci, već Bošnjaci.
Ista ta ekipa, naravno, do krvi se bori protiv Dodika da ne postoji bošnjački jezik, već je to bosanski jezik. Narod bez svog jezika govori jezikom naroda čije postojanje se negiralo bilbordima, ukratko.
Najglasniji u tom svemu su likovi koji su odavno otišli odavde, bez ikakve namjere da se vrate osim sedam dana godišnje da obiđu rodbinu i qurche se audijem i ajfonom. Velkam tu Baznija, gdje je svaka logika davno i trajno rekla laku noć.
I ovi nam biraju vlast.Iz udobnih fotelja Portlanda
ebe se ovih, a i nas za njih ,radi tamo placaj porez tamo, okanite se nas i drzave u kojoj ne zivite, a i okasnili malo sa danom drzavnosti
Ne znam da li im je ministar Ramić spomenuo da, jednog od njih ako se vrate živjeti u BiH, čeka traktor s priključcima koje je ministar Ramić dobio od Nikšića Nermin 2014-te...i registrovao ga na brata Muju u Osmacima kod Kalesije.
Ja sam musliman, ali samo privatno, medju svoja četiri zida, a tugujem za sekularizmom u javnosti.
Igraju Srbija i Crna Gora i Bosna i Hercegovina nogometni meč, samo jel to jedna utakmica il turnir
Sda kriminalci i njhovi glasaci. Samo ne mogu vam oni pomoci da pobjedite premalo ih je.