Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Faisons demain alors mais 8h30. Je serai à Lausanne la journée et je prends le train pour Gve vers 19.45. A domani! 😘
ljudi padaju jer pricaju!!!!!
"podsticanje RS da u svoje zakonodavstvo implementira Budimpeštansku konvenciju, podizanje standarda u specijalizaciji policije, sudstva, tužilaštva, podsticanje razmjene informacija među državama i slično"sto predstavlja sisematsko unistavanje demokratije od Viktora Orbana.
U BiH samo kriminal i raste. Ostalo ili stagnira ili pada.
Dočepalo se linuxa
@kingpimp kali linux :)
Imaju li kakve rakete za visokotehnološki kriminalitet kod Dodikistanaca, one protiv leda su se fino pokazale. 😁
😁😁
Kakav visokotehnološki kriminal, za krezube troprstaše fenjer predstavlja visoku tehnologiju.
A u Sarajevu staromudni prahistorijski način pljačke gradjana sistemom koji i vrapci na grani znaju...osnuj NGO daj joj neko egzotično ime tipa "Institut za intrlektualno vlašništvo nad budžetom" Hmm...zvuči seksi kaže forto prebacuj odmah 200.000 MM.
Dobro kaže naš balkanski akademik Coby: Danas imaš sve  a već sutra nema te  tvoj atentat sprema se  krvavi Balkan.