Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ih sad lijanovice ne dovede pred parlament...haha dok je ovaca bit ce i vune
aj svi lajk :D
Zasto ne blokiraju Siroki i fabrike od lijanovica, nego kad se kod kome digne dodje u Sarajevo i blokira grad.
Da mogu sve demobilisane borce, porodice šehida i ostale koji primaju oko 700 miliona godišnje iz budžeta bi obavezao da u sezoni rade na poljima u BiH. Poljoprivrednici ne bi plaćali radnu snagu i to bi bio podsticaj. Naravno to je previše komplikovano da bi se toga naša Vlada sjetila.
Haj nek su vise hairli i oni skontali da strajkuju..Svugdje se strajkuje i tako bori za svoja prava samo se kod nas po kafama strajkuje
sve dok ne shvatimo da je ovo problem svih nas i da se tice svih nas, a ne samo poljoprivrednika, od ovih protesta nema nista! pogledajmo, francusku -zemlju revolucije, kad poljoprivrednici dizu protest, prikljucuje im se citavo francusko drustvo. najjaca sila podrske su studenti, a bogami i radnici iz ostalih sektora. svako malo blokiraju saobracaj, metro u parizu, time blokiraju sve i ne popustaju dok vlada ne udovolji zahtjevima obespravljenih! pitam se, sta treba ovom narodu da se desi, da bi konacno ustao i izrazio svoje nezadovoljstvo & borio se za bolji zivot!? da u njemackoj ili fr., poskupi struja za onoliko %, kao sto je kod nas...hahaha, sto bi oni sjedili skrstenih ruku ko mi...ovo bosanskohercegovacko drustvo je sinonim za letargiju - opsti uzas! :(
Jos jedan dokaz da ce Dodik unistiti genocidase. Nasa Federacija je zapadna njemacka za njiha.
Reketaši, crnokošuljaši i atentatori & pljačkaši = država zLa čovjeka Plus ambasador MajMoon i visoki predstavnik Valentin MajMoončić Eto vam država!
ma hajde kao da im je za vladavine prethodnika bilo nešto bolje ne budi smiješan, jadni poljoprivrednici i pored svog mukotrpnog rada bud zašto prinuđeni su da svaku vlast podsjećaju na njen posao! nikakvu ulogu ne igra ko je na vlasti, poljoprivrednici su uvijek donji. samo naprijed, poljoprivrednici, da i ovaj ostali narod ikako razmišlja o državi, svi bi vam se pridružili!
eto vam sada država za čovjeka, svako zna ko je Lagumdžija, obični karijerista i kjafir, koji ne vidi dalje od nosa, ova vlast će doživjeti sudvinu Alijanse za promjene 2001. godine,kada su raspisani vanredni izbori, to slijedi i ovima abd...
Ne bi im trebalo dopustiti da organizuju proteste. Jesu li htjeli državu za čovjeka sa svojim Lojanovićem i ostalom repkom. Dobili su je, neka uživaju u kukanju sad!
Dajte ba ratari, kakvi crni protesti - puške u ruke i yebite im maaayku! DOKLE.ba???