Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva tuzba, protesti i bakaraci, nema od toga nikakve koristi. Vec godinama imamo nazagadjeniji glavni grad, rijeke i sume pune smeca pa se niko ne buni i ne protestuje. Oni u svojoj zemlji imaju pravo raditi sta hoce i gdje hoce...sta bi onda trebali reci Njemci, Belgijanci ili Spanci sto su im Francuzi napravili nuklearne elektrane tik na granici...jedna je samo 200km zracne linije od Barcelone...da grune ode pola EU i citava Spanija Francuska
a nacionalni interes, tobe ya rabi
Rjesit ce to Burle diplomatski ha ha ha
Minstar ministarstva ya nuklearnu energetiku i atomsku fiziku Adem Atom, danas se onatio medijima i dainizjavu sa bbc da je naerdio svog zamjeniku Milutinu Protonu i njegovom savjetniku Anti Neutronu da pod hitno odputuju u Zg kod Kitarevicke na cijepanje atoma!!!
Treba pokusati sve sto je moguce da se ovako nesto obustavi, ako Hrvatska ipak odluci da to uradi, treba tuziti Republiku Hrvatsku dok imamo Komsica na nekom od evropskih ili svijetskih sudova!!!!
Hoće li nam se i Dodik pridružiti?
Kolika prostranstva imaju u lickim planincugama i kamenjaru, i oni bi da zagadjuju ljude i rijeke. Toj Hrvatskoj trebastati u kraj.
Agencija za nuklearnu sigurnost BiH se ne cuje. Dokument: NSS14.pdf na stranici agencije. Udruzenje samostalnih i ovisnih diplomiranih pravnika BiH tzv. ''Tuzilastvo BiH'' a u tri konstitutivna naroda poznati kao ''potkovice'', nista, nula. Istorija ce ih obiljeziti kao domace izdajnike.
Jarane, LOPATOM bih im tovarila migrante preko grane...cccc