Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auu teme.......lav is not in di er enimor.......ubila se za klixase
@mirrorce Čisto da se zna: Ognjen Tadić je u organizaciji East West Bridge, zajedno sa ljudima iz SNSD-a. On nikad nije bio opozicija Dodiku.
@Pixy mislis da ne se ne bi okrenuo prema vjetru ako bi zapuhao ??
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ništa drugo nego svađa oko podjele kolača i krađe budžeta. Ideologija,nacija ili religija gube smisao kad je riječ o parama kod BH političara.
"Prosječna plaća u RS manja iz mjeseca u mjesec..." itd.
imaju predsjednika stranke, pametan k'o opanak! zlo činiti i dobru se nadati i nije baš realno...
Davno rekoše : "Zavadi pa vladaj" Mile je odradio posao. Opozicija je od tri stranke SDS, PDP, SRS došla na bar 10 stranaka. Logično da mu ništa ni ne mogu, a narod svakako vjeruje u prazno.
Da li razlaz slijedi samo zbog razocaranosti zbog pozicije predsjednika stranke ili postoji razmimoilazenje u smislu politickih poteza stranke ?
Ovaj Tadić nikako da odraste ... isto k'o da čitam onaj strip Blek Stena, pa on k'o mali Rodi ... sve bi nešto i on da dadne svoj doprinos rodoljubima u borbi za nezavisnost ...
Tadić je mučko đubre, samo da se zna. Podmukli ker.
Kooošpice,kiki_ riki .....tribine :P
Svi oni pisaju u istu rupu ...
Ko misli da je Srbin neka ide u Srbiju,i Muslimani ne traze svoj entitet u Srbiji
Onda muslimani pravac na pustinjsko poluostrvo pa naftu vadite i jedite prasinu. Do 14. vijeka su ovde bili samo Hriscani. Tako da baliluku nije mijesto ni u Evropi, pa ni na Balkanu!
@Mozakov.stoljećama nije uspjelo a neče ni sledeči 1000 godina.Nemoźe nam niko ništa jače je Bosna od Sudbine.
@InNameofFathernajgori vlah je posrbljeni vlah
Bitno je istaci da nezadovoljstvo nema ideoloski karakter. To znaci rusi BiH ali na drugi nacin. Svijet misli da su Srbi svrgnulu Milosevica jer je diktator i jer je sproveo genocid i etnicko ciscenje. Nije. Svrgnut je jer je izgubio sve ratove i nije dovoljno ubijao i stvorio Veliku Srbiju.
Svi se žele približiti Dodiku i to je logično jer će on od entiteta napraviti državu Republiku Srpsku.
@JakraljTvrtko slažem se, to se najbolje na primjeru tzv. BiH vidi.
@JakraljTvrtko ja garantujem da ti nosis prezime od tih "anadolsko-vlaskih" potomaka
Cetnici su i SDS i SNSD... treba ih izolovati i ubuduce sve ucinit da se stvara vlast bez cetnika
Neka Dodika na vlasti da dovrši gašenje entiteta. 😁
Tadić je jedan od najhinjavijih četonja, tek da se zna.