Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@planinaru-pravo zboriš. Pozdrav
E ujedinite se vi PS HB i PS RS, ovako kako ste predložili, pa uživajte u toj multietičnosti. A mi planinari,pravi, a ne politički, biti ćemo i ostati samo planinari. Pozdrav istinskim ljubiteljima planine :-)
Još jedan naručeni članak , prva stvar ovaj Savez čine samo bošnjačka planinarska društva tako da pada u vodu njena multietičnost druga stvar razlog što se na slažu sa prijedlogom PS RS i PS HB je taj što bi svi imali jednaka prava u odlučivanju treća stvar što se tiče GSS i tu su stvari poznate tako da autor članka ne misli da ovakve stvari prolaze Hvala
E nek nam je Rudež rekao da postoje evropski fondovi, i da appliciramo, prosvjetitelj naš... Hoće li i spomenik HVO-u praviti od evropskih fondova?
Napokon jedna pametna...
kratko i jasno,nećemo da se družimo sa Mujama!