Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hebo vas otac vise!!! Svake sedmice trla i blokada grada. Sta vam je vise? Evo vidjeli smo da ste naucili trcati, cestitamo...al hajd od..ebite vise!!!
Ovakav mentalitet i konstantna nadrkanost naroda je fin pokazatelj da smo stvarno u QRCU
Još uvijek mi nije jasno zašto baš u centru grada da blokiraju saobraćaj radi trke koja se može na bezbroj mjesta u Sarajevu i u okolici Sarajeva vršiti. Mislim očigledno je da se cilja na marketing i da se raja namjerno pokaže pred centrom grada ali mislim da to nije prava svrha maratona.
Nije maraton vec 10k. Kad pogledas sve vece trke u ostalim gradovima, ne odrzavaju se na ilidzi ili dobrinji, vec u centru. Atmosfera je bolja, veca podrska ljudima a i marketing naravno. Ne znam zasto je problem sto se blokira saobracaj na par sati, prohodajte ljudi malo lijepo je vrijeme
@33stil pa nece po švrakinom trcat.... jos bi i bez tena ostali usput
PRIKAŽI ODGOVORE (4)