{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U petak skraćeno radno vrijeme u Federaciji BiH

1.6.2015. u 14:40
1.420
40
U petak skraćeno radno vrijeme u Federaciji BiH
1.420
U petak skraćeno radno vrijeme u Federaciji BiH
Na dnevni red sutrašnje sjednice Vlade Federacije BiH biti će uvršten prijedlog odluke o skraćenju radnog vremena u Federaciji BiH u petak, 05.06.2015.godine.
Prema prijedlogu Ministarstva rada i socijalne politike radno vrijeme će u svim državnim, javnim institucijama i ustanovama, te organima uprave na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine biti skraćeno i trajati će do 12.00 sati, a u povodu organizacije i priprema za doček poglavara Vatikana Njegove Svetosti pape Franje Bosni i Hercegovini.

Prema navodima resornog ministra Milana Mandilovića prva posjeta pape Franje Bosni i Hercegovini je događaj od najvećeg političkog i duhovnog značaja za sve građane i državu Bosnu i Hercegovinu.

Skraćenje radnog vremena u petak u Federaciji BiH, je motivisano organizaciono-sigurnosnim razlozima ali i u cilju omogućavanja adekvatne priprema kako vjernika tako i svih građana Bosne i Hercegovine za doček pape Franje koji će u subotu 06.06.2015 godine posjetiti Bosnu i Hrecegovinu, saopćeno je iz Ministarstvfa rada i socijalne politike.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: