Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo jedne od zvijezda Sky aplikacije...casni sude,e sad stvarno prigovaram.Da mi je neko rekao da cu naon 10 god pomisliti da je onakav kriminalac Turkovic mozda bio u pravu za par stvari koje su mu dodatno napakovane,ne bih vjerovao...ova i Cavka smrde na kilometar.
Ma nema od ovog ništa , kad je neka "velika riba" pala u BiH ..Koliko je samo nedužnih ljudi,porodica uništila zbog para...
Smijem se kladiti da će i ona biti oslobođena, kao i Asim Sarajlić !
Svemu dođe kraj, nadam se da će postupak biti pravičan, čekamo i ostale Osmicu i druge da zagriju sudske klupe, i maximalnu kaznu 40 godina !!!!!!
Dosta je i ona kajmačila😆