Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akademska misao....interesting
Koja rupa....od tog "kultnog" mjesta samo je ime ostalo
Čim stave VIP nema tu ništa od onog starog KUK-a. Gdje je kvazi - elitizam preko VIP loža i fotelja, tu nema duha sarajevske raje. Toliko od mene a imao sam tu sreću da prije rata izlčazim u KUK.
Kaze znas li ti sta je studentOID ? to je degenerik, apsolutno nezainteresovan za nauku, kojeg je babo upisao i zauzima mjesto na predavanju jednom studentu kojeg ta struka itekako interesuje, ali eto igrom slucaja nije se mogao upisati zbog takvih...
ajde bolan moraju zbog sponzora
Kuku meni
kakav sjajan i opsiran clanak....
Razvijanje akademskih misli???
Razvijanje akademskih misli uz Joint
razvijanje uz savijanje