Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet zbog gluposti obustavljaju saobraćaj
Hahahhhaha pa lakse im obustaviti nego regulisati jbg
Ko odobri ovo izivljavanje nad gradjanima crko' da Bogda. Udruženju porucujem da ih vodi na Igman da trče
Kave su ovo poslijeratne novotarije da se blokira grad zarad desetak biciklista...zar je nuzno voziti kroz grad? Eno Igman,Belasnica na kraju krajeva stadion Koševo pa neka se vrte tj.voze do mile volje...svaka budala može blokirati grad smo zato sto se njima kao voza,hod ili trci....MRŠ!!!!!
Ima boljih lokacija za trčanje kroz prirodu a ne na vrelom asfaltu! Sutra će da bude pakleno vruće! Žao mi učesnika!
Zasto u petak organizujete utrku kad je saobracaj posebno preopterecen zbog zavrsavanja radne sedmice na ionako lose stanje pored nedelje koja je svakako mrtva ??!!!
ima da pokisnu
Sarajevska cvancika
Vidi kakav lijep grad boluju srbi za ovom ljepotom za evropskom krunom pa samo ovaj grad ima veći budžet od čitave smrdske
al te lažu mediji, pa Prnjavor duplo više obrne para godišnje od BI Sarajeva
Gledam ovu sliku kako se izgradilo sarajevo skoro ko šangaj
U vecini gradova raja se obraduje za ovakva desavanja i dodju na ulice da podrze, samo u Sarajevu raja hejta. Jer ne moze jbni beemve parkirati na trotoar kad krene dudlat šišu. Mrš.
Protuustavna manifestacija crno-crveno-zehlene vlade.
Prelijepo nase Bosnjacko Sarajevo 😍