Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otjerala ih politika u njemacku. jer ovde nemaju ni posla ni buducnosti nazalost
samo hrabro s vjerom u aloha
sve je manje malih talibana a srbima i hrvatima spominju belu kugu 😂😂😂😂😂😂😂😂
Njemacka 🇩🇪doplatak za 2 djece 800 BAM, prosjecna plata 1.800eura Nezaposlenost 3% BIH 🇧🇦 doplatak za 2 djece 30 BAM prosjecna plata 400 eura Nezaposlenost 45%
Njemacka 🇩🇪doplatak za 2 djece 800 BAM, prosjecna plata 1.800eura Nezaposlenost 3% BIH 🇧🇦 doplatak za 2 djece 30 BAM prosjecna plata 400 eura Nezaposlenost 45%
OOoodlazim, ooodlazim, sa planeeete puutuuujeem, ooodlazim, ooodlazim, Njeemackooj se raaduuujem.
Hmmm muslimani pa nemaju po 10-ero djece 🤔 kakvi su to muslimani
pravoslavna krv im tece venama jbg
svi pišu o masovnom iseljavanju,manjku djece itd itd.. i onda izađeš u 4 sata na ulicu bilo kojeg grada, sve puno ko šipak. više auta nego u minhenu.. neko tu nekog zayebava.
@TrockenbauKvaternik Pa ne voze kao prije jedan auto vlasnik i 10 susjeda, sad svaka kuca ima po dva golfa dvicu 😝
@NemaM qrc pajdo, eto stani u kojem gradu živiš na ulicu i gledaj kakva sve auta prolaze.. ja ne znam otkud ti ljudi izlaze uopće.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
failed state
Ovo su laži i to velike, zadnjih pet godina se broj osnovaca skoro prepolovio, u gradskim školama se smanjio za odjeljenje po razredu, što je u prosjeku 25%, u područnim školama oko 50-80%, a neke nemaju nijednog učenika. Ovo je sa našeg kantona USK, statistika. kakvih 5%, toliko će sa budžeta odseliti u naredne tri gidine.
Normalo za 21% kada iz osnovne upisuju fakultete
bošnji sve manje. to se i ranije znalo, ali niko nije htio da im kaže hahhaha
Ne pravi djecu onaj ko ima već onaj ko je naučio da ima punu kuću. Evo primjer migranata koji se rađaju u proputovanju.
@Posljednji Mohikanaca Vjerovatno si premlad za internet.