Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde nek jedne godine bude normalno. Da murija ne tjera ljude. Bravo za ministra
U 12 fajront, a neko u 12 tek izlazi... Haj neka se raja provede malo.
U gradu se ne desava nista - problem, u gradu guzva - problem, imamo festifal - fuj to za poltrone, muzeji zatvoreni ili prazni - ma zaboli me, trkaci na Vilsu - smetaju ne moze cuko da se kaki, biciklisticka staza - pranje para... I tako moglo bi se vezati jos u nedogled.
dal neko zna kakav je program za after party sto je prošle god bilo u domu mladi 😁😁😁😁 odem ja pogledati film u Heineken open ali moram priznati da mi je ovaj after party malo draži 😁😁😁😁😁