SNSD predlaže deklaraciju
0
U Parlamentu BiH osuditi genocid nad Armencima
Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posljednji jecaji ovog vec podobro istrosenog procitenickog i fasisticki nastorjenog lidera kvazi socijal-demokrata srpskog naroda... Koprca si isto kao crv na suncu kad pocne da se pece... Zamazuje oci jadnom ispacenom srpskom narodu temama od kojih nemaju nikakve koristi... Sto su ljudi gladni i trbusi im prazni to nije vazno ali je vazno kvariti dobre odnose sa zemljom od koje mogu imati koristi svi građani u BiH... I naravno pojacavati tenzije medu gradanima predlaganjem ovakvih deklaracija... I vise nego smijesno...
sto se tice genocida, prvo priznaj genocid u srebrenici drugo u skladu sa evropom zabrani sve fasiticke organizacije poput cetnickog pokreta i trece sto se tice \"pokrivenog lica\" - u tu klasu ziher, djelimicno spadaju i sve srpske udovice, hajde sa srecom da vidimo i to kad se kosa oprala posljednji put i cetvrto, ne truni vise srece ti
DAJ DA USVOJIMO I MI TU DEKLARACIJU I SOLIDARISEMO SE PROTIV GENOCIDA MA CIJI ON BIO. A ONDA I TAJ ZAKON PROTIV MASKIRANJA NA ULICI, A PRIVATNO U KUCI BI SE MOGLO MASKIRATI KOLUKO KO HOCE.
Hmmhmhh zderem sve sto moze da se kolje,siluje ....mi znas nemamo perspektivu ali imamo vlaski zeludac koji moze da svari mlade dzevojke.. Sta je sta se bunite? Kada zderemo svoje domace vlaske sto ne bi i vase ? Pozivamo vas u Banjaluku na djevojkuzderadu 2010 !!! Sponzori : Mico-maloumnik i ostatak Rasine garde :)))
Utovljeni krmcicu, trebao bi predloziti i prizanjavanje Kosova kao sto je to uradilo vise od 50 zemlja svijeta, pa onda da predlozis rezlouciju o Srebrenici onoj Srebrenici u kojoj su tvoja smrdljiva bratija ubile 8 hiljada neduznih civila, pa tek onda da predlazes ove zakone koje si naveo utovljeni krmcicu.
Kad Armenci usvoje deklaraciju o genocidu nad Azerbejdžancima,Rusi nad Čečenima,Španci,Poortugalci nad Indijancima.......Haj sjaši više stoko bez repa.Pušeš se u BL,a svi ste šljegli,svrbi mislim u nju poslije zemljotresa,pa mislite,da je jutros vaše...E evo ti ga na,od Une do Drine,od Save do mora...RBiH.
Pi.cko cet.nicka, znam da si jedan obican mis koji se.re iza kompjutera, a u stvarnom zivotu si obicna picajzla! Ja sam srpkinja i stidim se takvih kao ti....pa ostavi pi.ckice svoj e-mail, pa da malo popricamo oci u oci! PS zbog takvih kao ti, nas Srbe mrze, dju.bre kretensko!
genocidna stoka da priznaju GENOCID koji su njihovi djedovi ucinili?????? Dzaba krv je krv ovi genocidasi se samo izmedu sebe priznaju
Pod hitno u parlamentarnu proceduru staviti donosenje deklaracija o genocidima u Srebrenici i u Armeniji i o priznavanju Republike Kosovo.Ovo je nezavisna Republika BiH a ne necija papansko-primitivna prcija.
Joj..... kakav sam ja dingospo.... da samo znate......kad pripnem svog dorata...pa prosetam selom......kako curice.....uzdisu..... Pozdrav za ......gradsku....raju.....
STO OPSIRNIJI KOMENTARI NE PROLAZE? UGASITE FILTRACIJU RIJECI JER U TEKSTU KOJI POKUSAVAM DA POSALJEM NEMA NI RJEC PSOVANJA ILI VULGARNIH RJECI I SASTOJI SE OD 920 SLOVA. U CEM JE PROBLEM?
NEMA ODLASKA OHR-A SVE DOK GENOCIDNA TVOREVINA NE BUDE UKINUTA I USTAV 1992-E GODINE NAPOKON NA FUNKCIJI SUVERENE PRIZNATE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! PRIJE OKTOBARSKIH IZBORA TREBA URADIT I POD HITNO USTAVNE REFORME!AKO SE TO NE URADI PRIJE IZBORA GENOCIDNA TVOREVINA CE TRAZIT REFERENDUM O ODCIJEPLJENJU!!! NEMA PODJELE DRZAVNE IMOVINE NA ENTITETE NI VOJNE NI SVE OSTALE! LISTU KOJU JE NAPRAVIO VISOKI PREDSTAVNIK JE VISE NEGO NEKOMPLENTNA JER ONA NE SADRZI TERITORIJU, PLANINE, NACIONALNE PARKOVE, RUDNIKE, PASNJAKE, REZERVE NAFTE, BANKE, SVE DRZAVNE INSTITUCIJE , MUZEJE , HISTORIJSKE BASTINE ITD!!! OPREZ I TRAZIT DA SE SVE STO SAM NAVEO UPISE NA DRZAVNU IMOVINU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE!!! TRECE JE A TO JE DA SU GENOCIDASI SRBI PRAVI TERORISTI I NACISTI, DA PRAVE RAZNE PODVALE I OPTUZBE PROTIV BOSNJAKA STO JE HITLER ISTO RADIO JEVREJIMA! DA GENOCIDASI PREKO SPIRICA SVE VISE I VISE UZIMAJU NAJVAZNIJE FUNKCIJE DA BI VRSILI NAPADE I TERORU NAD BOSNJACIMA!
FEDF
Bio sam neki dan na Kosovu.Divna drzava,divni ljudi.Brzo ce oni u Europu
.....ako je od dode i previse je! Bolje mu je da ne se.re previse, da mu opet Turcin ne dodje.....